Corporate Advisory

Yhtiön toiminnan tarkoituksena on tuottaa voittoa osakkeenomistajille. Tämän lainkohdan otamme kirjaimellisesti auttaessamme asiakkaitamme menestymään.

Corporate advisory -palveluiden tuottaminen edellyttää meiltä asiakkaan liiketoiminnan tuntemista. Siksi pääsemme parhaaseen tulokseen luomalla pitkäkestoisen jatkuvan palvelun kumppanuussuhteen. Esimerkkejä menestyneistä asiakkaistamme ovat muun muassa Kotipizza ja Axopar Boats. Asianajamme osallistuvat molempien yritysten johtoryhmätyöskentelyyn tuottaen laaja-alaisesti Corporate advisory -palveluja.

Myös yhdistykset ja säätiöt voivat olla menestyneitä

Vaikka yhdistykset ja säätiöt eivät toiminnassaan voittoa tavoittelekaan, myös ne voivat menestyä. Menestys tarkoittaa sujuvaa ja hallittua toimintaa, hyvää mainetta ja toimivia suhteita muihin organisaatioihin.

Olemme kokenut kumppani yhdistysten ja säätiöiden perustamisessa ja hallinnassa. Ymmärrämme veroasiat sekä suhteet sidosryhmiin ja julkiseen sektoriin.

Säätiöiden ja yhdistysten toiminnassa läpinäkyvyys on ensiarvoisen tärkeää. Sitä vaativat niin viranomaiset, sijoittajat kuin lahjoittajatkin. Näin varmistetaan toiminnan laillisuus ja luotettavuus.

Tarjoamme asiakkaillemme juuri tätä, ennakointiin perustuvaa kokonaisuuksien hallintaa, joka takaa, että organisaatio voi keskittyä ydintoimintaansa luottavaisin mielin.

Palvelumme

  • Yhtiöoikeudellinen neuvonanto ja dokumentaatio
  • Corporate Governance
  • Sulautumiset, jakautumiset ja muut yhtiömuodon muutokset
  • Hallituksen kokoukset ja yhtiökokoukset

Tiimimme

Saara Ryhtä, Samuli Koskela, Mikko Räsänen, Lauri Oja, Susanna Sariola, Kimmo Oila, Markus Myhrberg, Reima Raappana, Katariina Pesonen, Hanna Huttunen, Olli Kotila, Kimmo Suominen, Jaana Koukkari, Saku Knuuti, Samuli Lehtonen, Katriina Myllymäki, Frans Bergman, Marko Moilanen, Mikko Koskinen, Petra Petäjä, Ville Välimaa ja Lotta Koskela.

Back to Top