Töihin Lexiaan

+40Juristia

Olet hyvä työssäsi ja asennettakin löytyy? Tule toteuttamaan kanssamme toimialan muutosta Suomen nopeimmin kasvavaan asianajotoimistoon.

Toivomme sinun innostuvan kanssamme samoista asioista: halusta kehittyä ja kehittää alaa, sekä uudistaa toimintatapoja tämän päivän liike-elämän tarpeisiin. Vaativaan yritysjuridiikkaan erikoistuneessa asianajotoimistossamme saat monipuolisia työtehtäviä, mielenkiintoisia asiakkuuksia startupeista pörssiyhtiöihin sekä erinomaiset puitteet henkilökohtaiselle kehityksellesi. Tuemme sinua myös henkilöbrändisi rakentamisessa, niin halutessasi.

 

Olitpa sitten urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut konkari, kuuntelemme kehitystoiveitasi ja suunnittelemme juuri sinulle sopivan lexialaisen urapolun. Joustamme erilaisten elämäntilanteiden mukaan ja kanssamme et jää koskaan yksin: lexialaiselle on kunnia-asia auttaa työkaveria onnistumaan työssään.

 

Vasta kunnostetut toimistomme Helsingissä ja Turussa luovat viihtyisät puitteet työnteolle. Arvostamme erilaisuutta ja meillä kaikki saavatkin olla ihan omanlaisiaan. Kanssamme saat käyttöösi myös mukavat työsuhde-edut sekä seuraksi liudan loistavia työkavereita.

Juristit

Juristimme ovat mukana luomassa asiakkaidemme menestystä. Huippujuristimme eivät kuitenkaan ole yhdestä muotista: juristimme ovat laajasti eri praktiikan aloilta ja kokemustasoilta. Yhteistä kaikille on kuitenkin se, että he ovat omia itsejään ja oman alueensa huippuosaajia. Joten, kerro meille sinun intohimosi ja mikä saa sinut aamulla innostumaan uudesta päivästä. Jos meillä on samoja haaveita, saatat olla uusi lexialainen.

Luemme kaikki saamamme avoimet hakemukset ja olemme sinuun yhteydessä, jos huomaamme tavoittelevamme kanssasi samoja asioita.

 

Opiskelijat

 

Junior trainee

Junior traineet ovat ulkoisen asiakaspalvelumme kasvot. Heidät toimistollamme vierailevat asiakkaat kohtaavat ensimmäiseksi ja traineet varmistavat asiakkaiden viihtyvyyden koko käynnin ajan.

 

Junior traineet ovat 1.-3. vuoden oikeustieteen opiskelijoita. Trainee-jaksomme alkavat elokuussa ja kestävät 11 kuukautta.

 

Valitsemme seuraavan vuoden traineet keväällä järjestettävässä rekrytointitilaisuudessa. Jos sinä haluat olla mukana vauhdikkaassa kasvussamme ja uskot omaavasi Lexia-asennetta, lähetä avoin hakemus osoitteeseen rekry@lexia.fi tai seuraa keväällä viestintäämme some-kanavissamme, joissa ilmoitamme hausta.

Legal trainee

Legal traineet ovat sisäisen asiakaspalvelumme kulmakivi. He tutustuvat juristin työhön käytännönläheisesti tekemällä juristin ohjauksessa avustavia tehtäviä toimeksiannoissa. Legal traineet ovat edenneet opinnoissaan jo pidemmälle, ja he ymmärtävät laajasti ainesanastoa ja pystyvät tuomaan lisäarvoa asiakkaan haasteisiin.

 

Legal traineet ovat 3+ vuoden oikeustieteen opiskelijoita. Trainee-jaksomme alkavat elokuussa ja kestävät 11 kuukautta.

 

Valitsemme seuraavan vuoden traineet keväällä järjestettävässä rekrytointitilaisuudessa. Jos sinä haluat olla mukana vauhdikkaassa kasvussamme ja uskot omaavasi Lexia-asennetta, lähetä avoin hakemus osoitteeseen rekry@lexia.fi tai seuraa keväällä viestintäämme some-kanavissamme, joissa ilmoitamme hausta.

Junior associate

Junior associatet ovat loppuvaiheen opiskelijoita, jotka pystyvät tuomaan lisäarvoa asiakkaidemme haasteisiin juristiemme apuna. Pääsääntöisesti Legal traineemme kasvavat kanssamme Junior associate -tehtävään, mutta jos olet tässä elämäntilanteessa, ja Lexia tuntuu uudelta kodiltasi juuri ennen valmistumista, ole meihin yhteydessä avoimella hakemuksella.

Muut ammattilaiset

Emme tietenkään pärjää ihan juristien kesken. Onneksi meillä on taitava joukko väkeä, joka huolehtii muun muassa taloudesta, toimistosta, viestinnästä, HR:stä ja muista tukitoiminnoista. Näin juristimme voivat keskittyä asiakkaidemme auttamiseen.

 

Jos työskentely asianajomaailmassa kiinnostaa etkä säikähdä nopeaa kehitystä, lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen rekry@lexia.fi.

Back to Top