Töihin Lexiaan

40+Juristia

Oletko pro ja rento? Jos olet, saatat olla uusi lexialainen. Tule toteuttamaan kanssamme toimialan muutosta!

Perinteisenä pidetyn bisneksemme horisontissa siintää merkittäviä muutoksia kuten digitalisaatio, automatisaatio ja tekoäly. Uudet tavat toimia haastavat, mutta tarjoavat samalla mahdollisuuksia edelläkävijöille, jotka uskaltavat nähdä potentiaalia riskien lisäksi.

Toivomme sinun innostuvan kanssamme samoista asioista: halusta kehittyä ja kehittää alaa, sekä uudistaa toimintatapoja tämän päivän liike-elämän tarpeisiin. Vaativaan yritysjuridiikkaan erikoistuneessa asianajotoimistossamme saat monipuolisia työtehtäviä, mielenkiintoisia asiakkuuksia startupeista pörssiyhtiöihin sekä erinomaiset puitteet henkilökohtaiselle kehityksellesi. Tuemme sinua myös henkilöbrändisi rakentamisessa, niin halutessasi.

Rakennetaan yhdessä sinun näköisesi urapolku

Olitpa sitten urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut konkari, kuuntelemme kehitystoiveitasi ja suunnittelemme juuri sinulle sopivan lexialaisen urapolun. Joustamme erilaisten elämäntilanteiden mukaan ja kanssamme et jää koskaan yksin: lexialaiselle on kunnia-asia auttaa työkaveria onnistumaan työssään.

Vasta kunnostetut toimistomme Helsingissä ja Turussa luovat viihtyisät puitteet työnteolle. Arvostamme erilaisuutta ja meillä kaikki saavatkin olla ihan omanlaisiaan. Kanssamme saat käyttöösi myös mukavat työsuhde-edut sekä seuraksi liudan loistavia työkavereita.

Kerro meille, mitä haluat uraltasi ja miten voimme yhdessä rakentaa juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivan työsuhteen. Jos työskentely asianajomaailmassa kiinnostaa etkä säikähdä nopeaa kehitystä, lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen rekry@lexia.fi.

Töihin Lexiaan
Back to Top