Töihin Lexiaan

40+Juristia

Oletko pro ja rento? Jos olet, saatat olla uusi lexialainen. Tule toteuttamaan kanssamme toimialan muutosta!

Perinteisenä pidetyn bisneksemme horisontissa siintää merkittäviä muutoksia kuten digitalisaatio, automatisaatio ja tekoäly. Uudet tavat toimia haastavat, mutta tarjoavat samalla mahdollisuuksia edelläkävijöille, jotka uskaltavat nähdä potentiaalia riskien lisäksi.

Toivomme sinun innostuvan kanssamme samoista asioista: halusta kehittyä ja kehittää alaa, sekä uudistaa toimintatapoja tämän päivän liike-elämän tarpeisiin. Vaativaan yritysjuridiikkaan erikoistuneessa asianajotoimistossamme saat monipuolisia työtehtäviä, mielenkiintoisia asiakkuuksia startupeista pörssiyhtiöihin sekä erinomaiset puitteet henkilökohtaiselle kehityksellesi. Tuemme sinua myös henkilöbrändisi rakentamisessa, niin halutessasi.

Rakennetaan yhdessä sinun näköisesi urapolku

Olitpa sitten urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut konkari, kuuntelemme kehitystoiveitasi ja suunnittelemme juuri sinulle sopivan lexialaisen urapolun. Joustamme erilaisten elämäntilanteiden mukaan ja kanssamme et jää koskaan yksin: lexialaiselle on kunnia-asia auttaa työkaveria onnistumaan työssään.

Toimistoillamme Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa on viihtyisät puitteet työnteolle kivojen työkavereiden kanssa.

Arvostamme erilaisuutta ja meillä kaikki saavat olla omia itsejään. Kanssamme saat käyttöösi myös mukavat työsuhde-edut sekä seuraksi liudan loistavia työkavereita.

Kerro meille, mitä haluat uraltasi ja miten voimme yhdessä rakentaa juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivan työsuhteen. Jos työskentely asianajomaailmassa kiinnostaa etkä säikähdä nopeaa kehitystä, lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen rekry@lexia.fi.

HR-asioistamme vastaa Chief Happiness Officer Heidi Niemi, puh. +358 40 141 6697, heidi.niemi@lexia.fi.

Töihin Lexiaan
Back to Top