Tietoa meistä

+20Vuotta Vahvaa Osaamista
+60Rohkeaa Ammattilaista

Autamme sinua menestymään bisnesosaamisellamme ja asiakaslähtöisellä juridiikalla.

Teemme riskeistä mahdollisuuksia

Meille on ollut alusta asti selvää, että haluamme tehdä asioita eri tavalla kuin muut asianajotoimistot: olemme aidosti ennakoiva ja asiakaslähtöinen asianajokumppani. Olemme löytäneet henkilöstöömme asiantuntijat, jotka näkevät asiat samoin ja ovat innokkaina toteuttamassa asianajoalan muutosta.

 

Olemme erikoistuneet vaativaan kotimaiseen ja kansainväliseen liikejuridiikkaan. Omien asiantuntijoidemme lisäksi meillä on laaja kansainvälisten juristien, sijoittajien ja liikkeenjohdon ammattilaisten verkosto. Luottoluokituksemme on korkeinta AAA-luokkaa.

Käytössäsi kansainväliset verkostot

Kansainväliset yhteistyöverkostot takaavat toimeksiantojen tehokkaan ja luotettavan toteuttamisen maasta riippumatta.Valvomme toimeksiantojen etenemistä kumppanuustoimistoissa ja varmistamme korkean laadun. Kumppanimme ovat tunnustettuja ja maineeltaan moitteettomia toimijoita yritysjuridiikan alalla.

 

Olemme Meritas Law Firms Worldwide -yhteistyöverkoston jäsen. Riippumattomien, täyden palvelun asianajotoimistojen yhteistyöverkosto toimii 241 markkina-alueella ja siihen kuuluu 182 toimistoa ympäri maailmaa. Juristeja verkostossa on yli 7 500. Kustakin valtiosta verkostoon voi kuulua vain yksi jäsen ja Lexia on valittu Meritaksen suomalaiseksi edustajaksi. Tämän lisäksi olemme Euroopan laajuisen itsenäisten asianajotoimistojen yhteenliittymä Trans European Law Firms Alliancen (TELFA) jäsen.

 

Asianajajamme ovat Suomen Asianajajaliiton jäseniä. Asianajotoimintaa Suomessa sääntelevät laki asianajajista, Asianajajaliiton säännöt sekä hyvää asianajajatapaa koskevat ohjeet löytyvät Asianajajaliiton sivuilta >> 

 

Suomessa vain Asianajajaliiton jäseniksi hyväksytyt henkilöt saavat käyttää asianajaja-titteliä ja liitto valvoo asianajajien sekä asianajotoimistojen toimintaa.

 

Back to Top