Hanna Huttunen

Counsel, Turku

Yhteystiedot

Puh:

Gsm: +358 40 706 1488

Sähköposti: [email protected]

Praktiikat

Sopimusoikeus, Corporate Advisory, Asuminen, Riitojen ratkaisu, Rakentaminen & ympäristöoikeus

Olen liiketoimintalähtöinen juristi, jolla on monipuolinen kokemus liikejuridiikasta, ja sen myötä kyky erilaisten liiketoiminnallisten ja oikeudellisten riskien havainnointiin ja minimointiin asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseksi.

Olen mukana toteuttamassa Lexian kumppanuusmalleja, joissa työskentelemme tiiviisti yhdessä asiakkaan kanssa luodaksemme lisäarvoa tämän liiketoimintaan. Autan asiakkaitamme pääsääntöisesti erilaisten kotimaisten ja kansainvälisten kaupallisten sopimusten laatimisessa, riita-asioissa sekä corporate advisory -toimeksiannoissa. Myös asiakkaiden avustaminen kansainvälistymiseen liittyvissä juridisissa kysymyksissä on minulle tuttua.

Minulla on monipuolinen kokemus sekä asianajo- että yritysmaailmasta, jossa olen hoitanut yritysten riita-asioita, yhtiö- ja sopimusoikeutta sekä yritysjärjestelyitä. Riita-asioiden osalta olen avustanut erityisesti finanssialan asiakkaita sekä asiakkaita asumisen juridiikkaan liittyvissä kysymyksissä. Olen lisäksi kokenut juridisten koulutusten pitäjä myös webinaarien muodossa.

Olen varatuomari auskultoituani Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa. Lisäksi olen suorittanut KTM-tutkinnon.

Back to Top