Mikko Räsänen

Partner, hallituksen puheenjohtaja, Helsinki

Yhteystiedot

Puh:

Gsm: +358 40 764 2897

Sähköposti: mikko.rasanen@lexia.fi

Praktiikat

Immateriaalioikeus, Markkinointioikeus, Tietosuoja, Yritys- ja rahoitusjärjestelyt, Corporate Advisory, ICT & teknologia

Vedän Corporate Advisory -tiimiä. Tavoitteenani on tuottaa asiakkaille ja yhteistyökumppaneille strategista kilpailuetua. Pyrin asianajajana yhdistämään juridisen osaamiseni ja kokemukseni bisnesnäkemykseen, strategiseen osaamiseen sekä hyvään palvelukokemukseen.

Ammatillinen tavoitteeni on antaa ymmärrettäviä neuvoja ja löytää ratkaisuja, jotka tuottavat mitattavia tuloksia ja lisäarvoa asiakkaille.

Erityisosaamistani ovat immateriaalioikeudet, vaativa sopimusoikeus ja finanssialan juridiikka, joista minulla on yli 15 vuoden kokemus. Hoidan toimeksiantoja monipuolisesti juridiikan eri aloilta ja asiakaskuntaani kuuluu kasvuyrityksiä, pörssiyrityksiä, yrittäjiä, ammattilaisia, sijoittajia ja johtajia.

Olen toiminut osaamisalueillani välimiehenä, osallistunut yritysten hallitus- ja johtoryhmätyöskentelyyn, jonka lisäksi luennoin säännöllisesti juridiikasta. Työskentelen myös useiden kasvuyritysten rahoituksen, kaupallistamisen ja kansainvälistämisen parissa.

Uskon jatkuvaan ammattitaidon kehittämiseen ja poikkitieteelliseen laki- ja bisnesosaamiseen. Olen osallistunut moniin johtamiskoulutuksiin liittyen strategiaan, johtamiseen, finanssialaan ja markkinointiin sekä Suomessa että ulkomailla.


Back to Top