GameRefinery myytiin Vunglelle – Lexia avusti prosessissa

25.03.2021

Johtava suomalainen pelianalytiikkayhtiö GameRefinery myytiin mainosalustayhtiö Vunglelle maaliskuun alkupuolella.

GameRefinery tarjoaa pelien kehittäjille ja julkaisijoille työkaluja pelien kaupallistamiseen sekä menestyvän mobiilipelin elementtien ymmärtämiseen. GameRefineryn jatkuvasti kasvava palvelutietokanta kattaa jo satojatuhansia pelejä, ja yhtiö käyttää ainutlaatuisia algoritmeja sekä asiantuntijoista koostuvaa tiimiä kasvattaakseen peliyhtiöiden liikevaihtoa ja auttaakseen niitä pysymään kilpailukykyisinä.

Yrityskauppa helpottaa yhtiöitä sopeutumaan Applen iOS 14 -käyttöjärjestelmän yksityisyysasetuksiin liittyviin muutoksiin, jotka asettavat suuria haasteita mobiilipeleissä tehtävälle mainonnalle.

GameRefineryn kasvu on ollut nopeaa: yhtiö on saavuttanut vakaan kansainvälisen asiakaskunnan, johon kuuluvat yhtiöt kuten Rovio, Zynga ja Ubisoft. Se on myös moninkertaistanut liikevaihtonsa viime vuosien aikana.

Lexia on ollut tukemassa GameRefineryä sen kasvussa kansainväliseen menestykseen vuodesta 2014 lähtien. Osakkaamme Markus Myhrberg on toiminut GameRefineryn neuvonantajana läpi sen kasvumatkan ja avustanut yhtiötä yrityskauppaan liittyvissä juridisissa asioissa.

Lisätiedot:

Markus Myhrberg, partneri, puh. 358 40 505 5343, [email protected]

Back to Top