Markus Myhrberg

Partner, praktiikan vetäjä, Helsinki

Yhteystiedot

Puh:

Gsm: +358 40 505 5343

Sähköposti: markus.myhrberg@lexia.fi

Praktiikat

Tietosuoja, Startup ja kasvuyritykset, Immateriaalioikeus, Markkinointioikeus, ICT & teknologia

Toimin osakkaana IPR-, teknologia- ja mediaryhmässä ja vastaan IPR- ja tietosuojaosaamisalueista. Avustan asiakkaitamme laaja-alaisesti erilaisissa liikejuridiikan toimeksiannoissa. Erityisosaamisalueitani ovat muun muassa immateriaalioikeudet, IPR-strategiat, teknologiasopimukset, tietosuoja, markkinointijuridiikka, lisensointi, kansainväliset sopimukset ja osakas- ja sijoitussopimukset Minulla on myös pitkäaikaista kokemusta erilaista digitaalisista palveluista, datanhallinnasta, alustaratkaisuista sekä peli-, media- ja viihdealoilta.

Autan startup- ja kasvuyrityksiä monipuolisesti erityyppisissä toimeksiannoissa, mukaan lukien pääomasijoitukset ja yhtiöoikeudelliset asiat. Lisäksi osallistun aktiivisesti startup-yritysten toiminnan kehittämiseen, ja toimin myös useiden yritysten neuvonantajana ja hallituksessa. Vastaan myös Lexia Growth -palveluista.

Luennoin aktiivisesti erilaisissa tapahtumissa, koulutusohjelmissa ja yritysvalmennuksissa. Minulla on myös laaja kokemus yksityisissä ja julkisissa tilaisuuksissa esiintymisestä sekä yrityskohtaisista koulutuksista.

Erityistoimialaosaamiseni: digitaaliset palvelut, dataekosysteemit, alustat, SaaS, lisensiointi, peliala, peli-, media- ja viihdealoilta verkkokauppa, terveys- ja opetusteknologia, IPR-innovatiiviset alat, pääomasijoittaminen, startup- ja kasvuyritykset.


Back to Top