Breaks Finland sai kasaan rahoituskierroksen koronan vauhdittamana – Lexia toimi neuvonantajana

08.06.2020

Breaks Finland Oy auttaa yritysten työntekijöitä jaksamaan paremmin. Kasvokkain tai verkon yli porukalla pidettävät Breikeiksi kutsutut valmennukset aktivoivat osallistujia luoviin harjoituksiin. Breikeissä autetaan työntekijää rikkomaan rajojaan aktiivisesti niin, että hän ajattelee ja toimii uusin tavoin. Breaksin liiketoiminnan tekee ainutlaatuiseksi sen alustamainen toiminta ja uusi tapa yhdistää luovien alojen rajoja rikkovat menetelmät ja yritysmaailman tiukan kaupalliset tavoitteet.

Pandemia kasvatti tarvetta ja kysyntää entisestään ja Breaks Finland keräsikin siemenrahoitusta 140 000 euroa joukolta yksityissijoittajia, joihin kuuluvat mm. Julia Jouhki, Markus Kallio, Jesse Maula ja Niko Frilander.

”Olin erittäin tyytyväinen yhteistyöhömme Lexian sekä yhteyshenkilömme Markus Myhrbergin kanssa. Moni asia oli meille täysin uutta ja oli tärkeää saada ammattitaitoista apua sekä neuvoja, jotta osasimme toimia oikein. Erityisesti kasvuvaiheessa on tärkeää, että mm. sopimusasiakirjat ovat kunnossa. Lisäksi oli upea huomata, miten jouhevasti yhteistyö sujui ja jatkuu kierroksen jälkeenkin”, sanoo Breaksin toimitusjohtaja ja perustajajäsen Jaana Komscha-Härkönen.

Breaks oli vuonna 2019 ehdolla Nordic Startup Awardsissa Best Creative Industry Startup, Finland -kategoriassa.

Lexia avusti Breaksia rahoituskierroksen rakenteeseen, toteutukseen ja dokumentteihin liittyen.

Back to Top