Axopar Boats

Samassa veneessä Axoparin kanssa

Tavoitteena on alusta asti ollut osallistaa juridiikka liiketoiminnan strategiatyöhön, tuoda näkemystä kasvuyrityksen rahoitukseen, varmistaa kansainvälistyvän yrityksen ja menestyvien venemallien IPR-suojaukset sekä yleiset corporate advisory -palvelut.

Axopar Boats, kahdessa vuodessa Euroopan parhaaksi.

Vain kahden vuoden kuluttua ensiesittelystään Axoparin venemalli palkittiin kokoluokassaan Euroopan parhaaksi moottoriveneeksi. Axopar onkin ehtinyt putsata palkintopöydät kolmessa urheilu- ja rib-veneiden sarjassa. Aiemmin kukaan ei ole voittanut samalla sarjalla palkintoja sekä Best of Boats, Motorboat of the Year ja European Powerboat of the Year -sarjoissa.

Vienti on laajentunut yli 30 maahan ja jälleenmyyjiä on yli 50. Kasvu on ollut myös kannattavaa, Axoparin liikevaihto nousee jo 20 miljoonaan euroon samalla kun yrityksestä on tullut velaton.

Samassa veneessä

Lexian ja Axoparin yhteistyösuhde on poikkeuksellisen tiivis. Olemme olleet suuressa roolissa Axoparin rakentaessa maailmanvalloitustaan ja suomalaista menestystarinaa yrityksen perustamisesta alkaen. Asianajajamme on mukana Axoparin hallituksessa ja osallistuu päätöksenteon ohjaamiseen juridiikan näkökulmasta sekä tuottaen mm. compliance-palveluja. Yhteisenä tavoitteena on alusta alkaen ollut osallistaa myös juridiikka liiketoiminnan strategiatyöhön sekä tuoda näkemystä kasvuyrityksen rahoitukseen, varmistaa kansainvälistyvän yrityksen ja menestyvien venemallien IPR-suojaukset sekä yleiset corporate advisory -palvelut.

Yhteistyömme on jatkuvaa, syvällistä ja liiketoimintaa kehittävää. Voidaankin hyvin todeta, että tässä tapauksessa asiakas ja juristi ovat samassa veneessä.

Back to Top