Saara Ryhtä

Counsel, Corporate Advisory ja Yritys- ja rahoitusjärjestelyt -praktiikan vetäjä, Jatkuvien palveluiden liiketoimintayksikön vetäjä, Helsinki

Yhteystiedot

Puh: +358 10 4244 232

Gsm: +358 40 642 9740

Sähköposti: saara.ryhta@lexia.fi

Praktiikat

ICT ja teknologia, Hankinta ja ulkoistukset, Tietosuoja, Corporate Advisory, Julkiset hankinnat, Sopimusoikeus, Immateriaalioikeus

Kuulun ICT ja teknologia- sekä hankinta ja ulkoistukset -tiimeihin. Näiden lisäksi vedän itse tiimiä, joka tuottaa yritysjuridiikan ennakoitavana jatkuvana palveluna.

 

Minulla on vahvaa kokemusta ICT-alalta, varsinkin vaativista ja laaja-alaisista sopimuksista sekä niiden neuvotteluista. Myös immateriaalioikeudet kuuluvat osaamisalueisiini.

 

Olen menestyksellisesti osallistunut kymmeniin ulkoistamishankkeisiin ja omaan myös laajaa näkemystä businessjuridiikan eri osa-alueista. Olen toteuttanut useita ICT-palveluiden tuotteistamiseen ja kaupallistamiseen liittyviä projekteja.

 

Minulla on yli 15 vuoden kokemus in-house -lakimiehen tehtävistä sekä yli kymmenen vuoden ura Fujitsu Finlandin lakiasiainjohtajana. Olen toiminut myös usean vuoden ajan Fujitsu Finlandin johtoryhmän jäsenenä, mikä antoi minulle erinomaisen näköalapaikan ICT- ja IT-palveluliiketoiminnan syvälliseen ymmärrykseen.

Back to Top