Haemme kahta Legal Traineeta Helsinkiin

18.12.2017

Lexia on asiakkaiden menestyksen auttamiseen keskittynyt asianajotoimisto ja palveluksessamme on yli 60 positiivista huippuasiantuntijaa. Suomen nopeimmin kasvavassa asianajotoimistossa seuraat ja toteutat toimialan muutosta eturintamassa.

 

Palvelumme näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana sekä tinkimättömänä asenteena. Teemme huippujuridiikkaa tiimiorganisaatiossa toisiamme sparraavalla asenteella Helsingissä ja Turussa. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

Haemme nyt kahta Legal Traineeta Helsinkii

 

Haluatko olla mukana rakentamassa juridiikan tulevaisuutta?

 

Haemme Legal Trainee -ohjelmaamme kahta 3.+ vuoden oikeustieteen opiskelijaa työskentelemään noin 2-3 päivänä viikossa kesäkuuhun 2018 saakka. Meillä saat joustavasti yhdistettyä opiskelun ja työn, sillä mekin haluamme sinun valmistuvan.

 

Legal Traineet ovat meillä tärkeässä roolissa avustamassa juristeja asiakkaiden juridisissa haasteissa. Saat laajan kokemuksen eri praktiikan aloilta ja pääset avustamaan monipuolisesti erilaisissa toimeksiannoissa. Lue myös juttu siitä, kuinka Laura ja Tapio ovat viihtyneet meidän Trainee-ohjelmassa >>

 

Edellytämme erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taidosta iso plussa. Mahdollinen muu kielitaito katsotaan myös eduksi. Lisäksi sinun tulee hallita tavanomaiset MS Office -ohjelmat (Word, Excel ja PowerPoint).

 

Etsimme tiimipelaajaa, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja paljon positiivista energiaa. Meillä pääset kehittämään tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa, ja autamme sinua menestymään omassa roolissasi. Kiinnostavien työtehtävien lisäksi saat joukon mahtavia työkavereita sekä loistavat työskentely- ja kehittymismahdollisuudet upealla toimistollamme Helsingin keskustassa.

 

Hyvällä asenteella ja rautaisella laadulla työssäsi, sinulla on suuret mahdollisuudet saada jatkoa myös kesäkuun jälkeen Lexiassa.

 

Aloitus on mahdollisimman pian ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten suosittelemme laittamaan hakemuksen pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Chief Happiness Officer Maria Hämäläinen, puh. 040 167 9659 tai maria.hamalainen@lexia.fi. Lähetäthän hakemuksen, CV:n, ajantasaisen opintosuoritteesi osoitteeseen rekry@lexia.fi viimeistään perjantaina 5.1.2017. Mainitse sähköpostissasi myös, mitkä oikeudenalat sinua erityisesti kiinnostavat.

Back to Top