Haemme Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun tai Ouluun kasvun edistämisestä ja operatiivisesta johtamisesta vastaavaa asiakkuusjohtajaa

07.07.2021

Lexia on voimakkaassa kasvussa oleva moderni asianajotoimisto. Autamme asiakkaita menestymään yhdistämällä syvällisen juridisen osaamisen laaja-alaiseen bisnesymmärrykseen. Meillä pääset toteuttamaan toimialamme muutosta eturintamassa. Tavoitteenamme ovat asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.
Lexialaisuus näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana sekä tinkimättömänä asenteena. Yli 70 asiantuntijaamme tekee huippujuridiikkaa toisiaan sparraavalla asenteella Helsingissä, Tampereella ja Turussa. 

Haemme Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun tai Ouluun kasvun edistämisestä ja operatiivisesta johtamisesta vastaavaa asiakkuusjohtajaa

Tehtäväsi liittyvät käynnissä olevien kasvuhankkeiden johtamiseen, seurantaan ja muutoksen toteutukseen sekä asiakkuuksien kasvattamiseen yhdessä myyntiorganisaation kanssa. Toimit tiiminvetäjänä myynnistä, markkinoinnista, viestinnästä ja asiakaspalvelusta vastaavalle tiimille. Vahvuuksiasi ovat kokonaisuuksien hahmottaminen, jämäkkyys, yhteistyökyky ja pelinrakentajamainen ote. Tehtävässä onnistuminen edellyttää lisäksi määrätietoisuutta, kuuntelutaitoa ja kykyä edistää hankkeita nopeallakin tahdilla. Sinulla on vahva halu kehittyä ja kehittää Lexian 10 miljoonan euron liikevaihtoa, ja myös Pohjois-Suomeen suuntautuvaa tulevaisuuden kasvuamme. Raportoit työssäsi toimitusjohtajalle ja olet osa johtoryhmää.

Voit olla jo kokeneempi asiantuntija tai seuraavaa ura-askeltaan ottava myynnin osaaja. Meille tärkeintä on, että sinulla on valmiutta sparrata toisia, uskallusta ottaa kantaa, muotoilla asiakaslähtöisiä ratkaisuja sekä tarvittaessa rohkeutta hypätä itse mukaan vaikkapa kaupan päättämistilanteisiin. Odotamme kokemusta palvelubisneksestä, mutta asianajoalan tuntemus ei ole välttämätöntä. 

Etsimme tiimipelaajaa, jolla on itseluottamusta, ketterää ongelmanratkaisukykyä, hyvät vuorovaikutustaidot sekä yrittäjämäinen työskentelyote. Edellytämme vähintään 5–10 vuoden myyntikokemusta ja soveltuvaa akateemista tutkintoa. Sinulla on talouden ymmärrystä sekä bisneslähtöistä ajattelukykyä. Katsomme eduiksesi kokemuksen muutoksen ja/tai myynnin johtamisesta sekä aiemmasta esihenkilötyöstä. Kansainvälisen asiakaskuntamme palvelemiseksi edellytämme suomen kielen lisäksi vahvaa englannin kielen taitoa.

Tule kehittämään kanssamme asiakkaidemme menestystarinoita ja me lupaamme auttaa sinua menestymään urallasi. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä ja asiakkuuksia startupeista pörssiyhtiöihin sekä erinomaiset puitteet henkilökohtaiselle kehitykselle. Tarjoamme sinulle paikan alan suunnannäyttäjäorganisaatiossa, haasteellisen ja vastuullisen tehtävänkuvan ja kilpailukykyisen palkkauksen tulospalkkiojärjestelmineen. Kiinnostavien työtehtävien ja asiakkaiden lisäksi saat mahtavat työkaverit, mielenkiintoisen työympäristön sekä erinomaiset työskentely- ja kehittymismahdollisuudet. Tule mukaan edelläkävijöiden joukkoomme!

Meille tärkeintä on löytää juuri oikeanlainen persoona tähän avaintehtävään. Kerro siis meille, mikä tekee juuri sinusta lexialaisen! Jätä ansioluettelosi saatekirjeineen ja palkkatoiveineen sekä mahdollisella aloitusajankohdalla varustettuna 29.8.2021 mennessä Innolinkin sivulla. Voit linkittää meille vaikka videotervehdyksenkin! Kerrothan myös, mikä olisi sinulle mieluisin paikkakunta työskennellä.

Hakemusten käsittely aloitetaan elokuun puolivälissä. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan elokuun lopun ja syyskuun alun aikana (pandemiatilanteesta ja/tai henkilön sijainnista riippuen myös Teams mahdollinen). Rekrytointiprosessin loppuvaiheessa käytämme apuna soveltuvuusarviointia ja tarkastamme suosittelijat. 

Rekrytointikumppaninamme toimii Innolink. Mahdollisia lisätietoja rekrytoinnista voit kysyä ti 13.7. klo 9–10.30, ti 17.8. klo 9–10 tai ke 18.8. klo 12–13 välisinä aikoina Innolinkin Anne Kalliomäeltä, puh. 050 462 4404. Vaihtoehtoisesti aikavälillä 16.-26.8. voit kysyä lisätietoja sähköpostitse [email protected].

Back to Top