Haemme kahta buukkaria Helsinkiin

14.10.2021

Lexia on voimakkaassa kasvussa oleva moderni asianajotoimisto. Autamme asiakkaita menestymään yhdistämällä syvällisen juridisen osaamisen laaja-alaiseen bisnesymmärrykseen. Meillä pääset toteuttamaan toimialamme muutosta eturintamassa. Tavoitteenamme ovat asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

Lexialaisuus näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana sekä tinkimättömänä asenteena. Noin 80 asiantuntijaamme tekee huippujuridiikkaa toisiaan sparraavalla asenteella Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa. 

HAEMME KASVAVAAN TIIMIIMME KAHTA BUUKKARIA

Tehtäväsi liittyvät uusasiakashankinnan myyntiprosessin alkuvaiheeseen ja tapaamisten sopimiseen. Olet yrityksemme asiantuntijuuden käyntikortti, joten toimialamme huomioiden luottamuksen herättäminen on tärkeä avaintekijä. Voit olla jo kokeneempi asiakashankinnan ammattilainen tai innokas oppimaan ja tekemään merkityksellistä ovien avaamisvaihetta palvelumyynnin parissa. Tehtävään perehdytämme kattavasti. 

Persoonaltasi olet vuorovaikutustaitoinen, yrittäjähenkinen ja neuvokas. Sinulla on intoa ja uskallusta tarttua puhelimeen ja kontaktoida sekä keskustella yrityspäättäjien kanssa heitä kuunnellen. Suomen kielen taito on tehtävässä onnistumisen edellytys ja myös englannin kielen taitamisesta on hyötyä. Tärkeintä on kuitenkin löytää juuri oikeanlaisella asenteella varustettuja persoonia ja yhteistyökykyisiä tiimipelaajia huippuporukkaamme. Kerro siis meille, mikä tekisi juuri sinusta uuden lexialaisen!

Me tarjoamme sinulle paikan toimialamme suunnannäyttäjäorganisaatiossa, vastuullisen tehtävänkuvan ja kiinteän kuukausittaisen pohjapalkan lisäksi onnistumisiin sidotun provisiomallin. Pidämme tärkeänä, että henkilöstömme pääsee tekemään töitä omien vahvuuksiensa ja motivaatiotekijöidensä mukaan. Kiinnostavien työtehtävien lisäksi saat ympärillesi mukavat ja asiantuntevat työkaverit sekä mielenkiintoisen työskentely- ja oppimisympäristön. Asiakkuuksiimme kuuluu yrityksiä startupeista pörssiyhtiöihin. Tule mukaan kehittämään kasvuamme!

Lähetä ansioluettelosi saatekirjeineen ja mahdollisella aloitusajankohdalla varustettuna 14.11.2021 mennessä. Kerrothan myös, millä toimipaikkakunnallamme työskentelisit mieluiten. Työtä voi tehdä osin etänä, mutta koemme toimistossa tehtävän lähityön myös oleelliseksi tehtävän kannalta. Toimistomme löytyvät Helsingistä, Turusta, Tampereelta ja Oulusta. Alkuperehdytys tapahtuu Helsingissä. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana, mahdollisesti myös haastattelut. Käytämme videohaastattelua osana rekrytointiprosessia.

Rekrytointikumppaninamme toimii Innolink Staff Oy. Mahdollisia lisätietoja rekrytoinnista voit kysyä rekrytoinnin hakuaikana Innolink Staffin Eemeli Kakolta, etunimi.sukunimi(at)innolink.fi. Jätä hakemus Innolinkin sivulla >>

Back to Top