Haemme useampaa Junior Traineeta Helsinkiin

20.10.2021

Olemme liiketoimintalähtöinen asianajotoimisto, joka yhdistää juridisen huippuosaamisen positiiviseen palveluasenteeseen. Helsingin, Tampereen, Turun ja Oulun toimistoillamme työskentelee yhteensä noin 80 asiantuntijaa. 

Haemme 1. tai 2. vuoden oikeustieteen opiskelijoita työskentelemään 1-3 päivänä viikossa 30.6.2022 saakka.  Meillä saat joustavasti yhdistettyä opiskelun ja työn, sillä mekin haluamme sinun valmistuvan. 

Toimenkuvasi on monipuolinen, ja olet tärkeässä roolissa asianajotoimiston päivittäisissä tehtävissä. Huolehdit mm. neuvottelutilojen kattauksista ja tarjoiluista, asiakaspalvelusta, juoksevista asioista ja avustat myös juridisissa toimeksiannoissa. 

Edellytämme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta asennetta ja omatoimisuutta, sillä yksikään päivä ei ole samanlainen. Tehtävässä vaaditaan erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito ja mahdollinen muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi sinun tulee hallita tavanomaiset MS Office -ohjelmat (Word, Excel ja PowerPoint). 

Menestyt meillä, jos tartut reippaasti kaikenlaisiin työtehtäviin – aika ajoin myös niihin siivousrättiä vaativiin. Meillä koko henkilöstön yhteisenä tavoitteena on tehdä huippulaatua asiakkaille, auttaa työkavereita ja kehittää työtapoja oman työn kautta. Annamme mielellään vastuuta opiskelijoille, sillä luotamme, että pystyt. Saat tueksesi myös oman tutorin, jonka kanssa voit sparrailla tarpeen mukaan – meillä et jää yksin.

Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian, mutta viimeistään 3.1.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa Team Leader, Client Service Sari Wallin, puh. +358 45 78 200 330, sähköposti: sari.wallin@lexia.fi. 

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 7.11.2021. Varauduthan vastaamaan yhteen videohaastattelukysymykseen. Jätä hakemuksesi täällä >>

Back to Top