Haemme Legal Traineeta Ouluun

20.10.2021

Olemme liiketoimintalähtöinen asianajotoimisto, joka yhdistää juridisen huippuosaamisen positiiviseen palveluasenteeseen. Helsingin, Turun, Tampereen ja Oulun toimistoillamme työskentelee yhteensä noin 80 asiantuntijaa. 

Haemme 3+ vuoden oikeustieteen opiskelijaa työskentelemään Oulun toimistollamme 1–3 päivänä viikossa 30.6.2022 saakka. Lopullinen tehtävänkuva muotoutuu kokemuksesi mukaan. Loppuvaiheen opiskelijoilla on mahdollisuus päästä kokemuksen ja mielenkiinnon mukaan työskentelemään eri praktiikoissamme. Meillä saat joustavasti yhdistettyä opiskelun ja työn, sillä mekin haluamme sinun valmistuvan.

Toimenkuvasi on monipuolinen, ja olet tärkeässä roolissa sisäisessä asiakaspalvelussa avustamassa juristeja asiakkaidemme juridisissa haasteissa. Saat laajan kokemuksen eri praktiikan aloilta ja pääset avustamaan monipuolisesti erilaisissa toimeksiannoissa. Työtehtävät sisältävät niin mielenkiintoisten juridisten ongelmien ratkaisemista kuin rutiininomaisia tehtäviä. Vastuullesi kuuluu monipuolisesti kaikkea juridisista selvitystöistä käännöstöihin, asiakirjojen luonnosteluun ja lainsäädäntökatsauksiin.

Edellytämme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta asennetta ja omatoimisuutta, sillä yksikään päivä ei ole samanlainen. Tehtävässä vaaditaan erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Mahdollinen muu kielitaito katsotaan myös eduksi. Lisäksi sinun tulee hallita tavanomaiset MS Office -ohjelmat (Word, Excel ja PowerPoint).

Menestyt meillä, jos tartut reippaasti kaikenlaisiin työtehtäviin – aika ajoin myös niihin siivousrättiä vaativiin. Meillä koko henkilöstön yhteisenä tavoitteena on tehdä huippulaatua asiakkaille, auttaa työkavereita ja kehittää työtapoja oman työn kautta. Annamme mielellään vastuuta opiskelijoille, sillä luotamme, että pystyt. Saat tueksesi myös oman tutorin, jonka kanssa voit sparrailla tarpeen mukaan – meillä et jää yksin.

Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.12.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Chief Happiness Officer Heidi Niemi, heidi.niemi@lexia.fi

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 7.11.2021. Varauduthan vastaamaan yhteen videohaastattelukysymykseen. Jätä hakemuksesi täällä >>

Back to Top