Lexia onnittelee Arvo Sijoitusosuuskuntaa historiallisesta saavutuksesta!

21.06.2023

Tiistaina 20.6.2023 pääsimme juhlimaan ensimmäistä osuuskunnan listautumista. On mielenkiintoista, kuinka Arvo on pitkän historiansa aikana kasvanut ja muuttunut nyt First North -listatuksi. Tämä listautuminen avaa uusia mahdollisuuksia sekä vahvistaa osuuskuntamallin merkitystä liiketoiminnassa.

Lexian tiimi (kuvassa) Samuli KoskelaHanna Huttunen, Kimmo Suominen, Katariina Pesonen sekä muut lexialaiset tekivät yhdessä Arvon henkilökunnan mm. Jari Pirinen ja Kati Peltomaa sekä muiden neuvonantajien kanssa saumatonta työtä listautumisen eteen.

Kuva: Samuli Koskela, Hanna Huttunen, Kimmo Suominen ja Katariina Pesonen

”Osuuskunnan listautuminen luo uusia mahdollisuuksia kasvulle, yhteistyölle ja kestävälle kehitykselle. Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla osa tätä historiaa kirjoittavaa hetkeä. Arvon edelläkävijyys tasoittaa tietä muillekin osuuskunnille pörssilistalle. Toivon Arvolle menestystä tulevilla markkinoilla ja uskon vahvasti, että tämä listautuminen vahvistaa sen asemaa.” kommentoi Lexian toimitusjohtaja Samuli Koskela.

Onnea Arvolle ja kaikille niille, jotka ovat olleet mukana tässä matkassa. Yhdessä voimme rakentaa vahvempaa tulevaisuutta ja luoda kestävää arvoa. Autamme mielellämme kaikissa yhtiöoikeuteen ja yritysjärjestelyihin liittyvissä kysymyksissä! Laaja asiantuntijatiimimme palvelee sinua Samuli Koskelan johdolla. Yhteystiedot: Samuli Koskela

Back to Top