Haemme työoikeudesta kiinnostunutta Junior Associatea Helsinkiin

14.10.2020

Haemme kahta työoikeuden ammattilaista Helsinkiin tai Turkuun

Lexia on korkealaatuisesta juridiikasta ja liiketoimintalähtöisestä otteestaan tunnettu asianajotoimisto, joka keskittyy asiakkaidensa menestyksen varmistamiseen. Meillä pääset toteuttamaan toimialamme muutosta eturintamassa. Lexialaisuus näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana sekä tinkimättömänä asenteena.

70 asiantuntijaamme tekee huippujuridiikka toisiaan sparraavalla asenteella Turussa ja Helsingissä. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.  

Haemme työoikeudesta kiinnostunutta Junior Associatea Helsinkiin

Oletko jo kerryttänyt jonkin verran kokemusta työoikeudesta? Etsimme loppuvaiheen opiskelijaa, jolla on jo jonkin verran kokemusta työoikeuteen liittyvissä tehtävissä työskentelemään 1-3 päivänä viikossa Helsingin toimistollamme. Tässä tehtävässä pidämme tärkeänä oikeaa asennetta ja halua kehittyä uralla työoikeuden ammattilaiseksi.

Toimenkuvasi on monipuolinen, ja olet tärkeässä roolissa sisäisessä asiakaspalvelussa avustamassa juristeja asiakkaidemme työoikeudellisissa toimeksiannoissa. Työtehtävät sisältävät niin mielenkiintoisten juridisten ongelmien ratkaisemista kuin rutiininomaisia tehtäviä. Vastuullesi kuuluu monipuolisesti kaikkea juridisista selvitystöistä käännöstöihin, asiakirjojen luonnosteluun ja lainsäädäntökatsauksiin.

Edellytämme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta asennetta ja omatoimisuutta, sillä yksikään päivä ei ole samanlainen. Tehtävässä vaaditaan erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Mahdollinen muu kielitaito katsotaan myös eduksi. Lisäksi sinun tulee hallita tavanomaiset MS Office -ohjelmat (Word, Excel ja PowerPoint). 

Menestyt meillä, jos tartut reippaasti kaikenlaisiin työtehtäviin. Meillä koko henkilöstön yhteisenä tavoitteena on tehdä huippulaatua asiakkaille, auttaa työkavereita ja kehittää työtapoja oman työn kautta. Annamme mielellään vastuuta opiskelijoille, sillä luotamme, että pystyt.

Tule kehittämään kanssamme tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa ja me autamme sinua menestymään urallasi. Kiinnostavien työtehtävien ja asiakkaiden lisäksi saat parhaat mahdolliset työkaverit sekä erinomaiset työskentely- ja kehittymismahdollisuudet. 

Lisätietoja tehtävästä antaa 21.10.2020 klo 14-15 ja 28.10.2020 klo 14-15 työoikeuspraktiikan vetäjä Tomi Korpiola, puh. 050 593 4511.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 1.11.2020 Recrightin sivulla >>

Back to Top