Haemme riitojen ratkaisun ja yhtiöoikeuden juristeja Turkuun

12.02.2018

Haemme riitojen ratkaisun ja yhtiöoikeuden juristeja Turkuun - Lexia

Lexia on asiakkaiden menestykseen keskittynyt asianajotoimisto ja palveluksessamme on yli 70 asiantuntijaa. Olemme toimialamme suunnannäyttäjä asiakaslähtöisyydessä ja se on tehnyt meistä Suomen nopeimmin kasvavan asianajotoimiston. Meillä pääset toteuttamaan toimialamme muutosta eturintamassa.

 

Palvelumme näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana ja tinkimättömänä asenteena. Teemme huippujuridiikkaa tiimeissä Helsingissä ja Turussa. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

 

Haemme nyt riitojen ratkaisun ja yhtiöoikeuden juristeja Turkuun

 

Oletko pro ja rento?

Olet jo saanut vahvaa kokemus­ta riitojen ratkaisusta ja yhtiö- ja sopimusoikeudesta. Oivallat asiakasnäkökulman ja kuinka liike-elämän tarpeet yhdistetään juridiseen osaamiseen. Kansainvälisen asiakaskuntamme palvelemiseksi edellytämme vahvaa englannin kielen taitoa.

 

Jos olet, saatat olla uusi lexialainen.

Kehität kanssamme tulevaisuuden asianajo­toimiston menestystarinaa, ja me autamme sinua menestymään omassa roolissasi. 
Kiinnostavien työtehtävien lisäksi saat joukon mahtavia työkavereita sekä erinomaiset työskentely- ja kehittymismahdollisuudet toimistossamme Turun keskustassa.

 

Kerro meille mitä haluat uraltasi ja miten voimme yhdessä rakentaa juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivan työsuhteen.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa osakas Janne Röytiö keskiviikkona 14.2. klo 14–16 ja torstaina 15.2. klo 9–11, puh. +358 10 4244 241.

 

Vakituinen kokopäivätyö alkaa heti, kun löydämme sopivan hakijan, joten lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 9.3.2018 mennessä osoitteella rekry@lexia.fi.

Back to Top