Haemme kiinteistöjuridiikkaan erikoistunutta juristia Helsinkiin, Ouluun, Tampereelle tai Turkuun

06.07.2021

Lexia on korkealaatuisesta juridiikasta ja liiketoimintalähtöisestä otteestaan tunnettu asianajotoimisto, joka keskittyy asiakkaidensa menestyksen varmistamiseen. Meillä pääset toteuttamaan toimialamme muutosta eturintamassa. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

Lexialaisuus näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana sekä tinkimättömänä asenteena. 75 asiantuntijaamme tekee huippujuridiikkaa toisiaan sparraavalla asenteella. Asumisen, rakentamisen ja kiinteistöjuridiikan parissa meillä työskentelee 15 asiantuntijaa. 

Haemme kiinteistöjuridiikkaan erikoistunutta juristia Helsinkiin, Ouluun, Tampereelle tai Turkuun 

Olet etsimämme henkilö, jos olet kerryttänyt jo useamman vuoden kokemuksen kiinteistöalan juridiikasta. Hallitset asumisen ja rakentamisen juridiikan ja sinulla on mahdollisesti aiempaa kokemusta kiinteistökehitysprojekteissa työskentelystä.

Suoriudut haasteellisista neuvottelutilanteista ja vaativista toimeksiannoista itsenäisesti. Asianajajatutkinnon katsomme eduksi ja erityisenä etuna pidämme kokemusta kiinteistötransaktioista.

Oivallat asiakasnäkökulman ja liike-elämän tarpeiden yhdistämisen juridiseen osaamiseen. Teemme Lexiassa huippulaatua hyvällä meiningillä: jos omaat näitä piirteitä, saatat olla uusi lexialainen.

Etsimme tiimipelaajaa, jolla on itseluottamusta, hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivista asennetta. Kansainvälisen asiakaskuntamme palvelemiseksi edellytämme vahvaa englannin kielen taitoa. Sujuva ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tule kehittämään kanssamme tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa ja me lupaamme auttaa sinua menestymään urallasi. Kiinnostavien työtehtävien ja asiakkaiden lisäksi saat parhaat työkaverit sekä erinomaiset työskentely- ja kehittymismahdollisuudet. Kerro meille, mitä haluat uraltasi, niin mietitään yhdessä, miten voimme rakentaa juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivan työsuhteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa 7.-23.7. ja 2.-6.8.2021 välisenä aikana osakas ja praktiikan vetäjä Arto Kaikkonen, puh. +358 400 408 309 tai arto.kaikkonen@lexia.fi.

Vakituinen kokopäivätyö alkaa heti, kun löydämme sopivan henkilön. Lähetäthän siis hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 8.8.2021 mennessä osoitteella rekry@lexia.fi.

Back to Top