Haemme asianajosihteeriä Helsinkiin

12.04.2019

Lexia on asiakkaiden menestykseen keskittyvä asianajotoimisto. Palveluksessamme on noin 70 asiantuntijaa. Olemme toimialamme suunnannäyttäjä asiakaslähtöisyydessä ja se on tehnyt meistä Suomen nopeimmin kasvavan asianajotoimiston. Meillä pääset toteuttamaan toimialamme muutosta eturintamassa.

 

Palvelumme näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana sekä tinkimättömänä asenteena. Teemme juridiikkaa toisiamme sparraavalla asenteella Helsingissä ja Turussa. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

 

Legal Support tiimissämme työskentelee tällä hetkellä neljä asianajosihteeriä.
Haemme tiimin vahvistukseksi asianajosihteeriä Helsinkiin.

 

Oletko pro ja rento?

Olet jo kerryttänyt kokemusta asianajosihteerin työstä. Sinulta löytyy oikea asenne, joka tarkoittaa meillä Lexiassa oma-aloitteisuutta, kykyä monen langan pitämiseen käsissä samaan aikaan, vastuun ottamista, positiivista asennetta sekä halua kehittää Lexiaa omalla työllään.

 

Toimenkuvaasi kuuluu avustaminen monenlaisissa juridisissa toimeksiannoissa, erilaisten asiakirjojen hallintaa ja laadintaa, selvitystyötä, yhteydenpitoa eri tahoihin, laskutusta ja muita toimistotehtäviä. Työkielinä käytämme pääsääntöisesti suomea ja englantia. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi ja muu kielitaito on hyvä lisä. Hallitset Office-työkalut, etkä pelkää opetella uusia ohjelmia.

 

Jos olet, saatat olla uusi lexialainen.

Kehität kanssamme tulevaisuuden asianajo­toimiston menestystarinaa, ja me autamme sinua menestymään omassa roolissasi. Kiinnostavien työtehtävien lisäksi saat joukon mahtavia työkavereita sekä erinomaiset työskentely- ja kehittymismahdollisuudet toimistoissamme Helsingissä ja Turussa.

 

Meillä pääset kehittämään tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa ja me autamme sinua menestymään omassa roolissasi. Tarjoamme myös kilpailukykyiset työsuhde-edut.

 

Työ on vakituinen ja alkaa heti, kun löydämme sen oikean lexialaisen. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten suosittelemme laittamaan hakemuksen pikaisesti. Mikäli tämä kuulostaa sinun uudelta työltäsi, lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen [email protected] viimeistään perjantaina 5.5.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa asianajosihteeri Päivi Kuokkanen, puh. 040 572 1772, [email protected]

 

Back to Top