Haemme asiakaslähtöisen liikejuridiikan kokenutta ammattilaista Helsinkiin tai Turkuun

01.11.2019

Lexia on korkealaatuisesta juridiikasta ja liiketoimintalähtöisestä otteestaan tunnettu asianajotoimisto, joka keskittyy asiakkaidensa menestyksen varmistamiseen. Meillä pääset toteuttamaan toimialamme muutosta eturintamassa. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

Lexialaisuus näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana sekä tinkimättömänä asenteena. 70 asiantuntijaamme tekevät huippujuridiikkaa toisiaan sparraavalla asenteella Helsingissä ja Turussa.  

Perinteisen toimeksiantopohjaisen tekemisen lisäksi hoidamme asiakkaidemme juridisia tarpeita myös jatkuvana palveluna. Tällä mallilla juristi pääsee syvemmälle asiakkuuteen ja pystyy tukemaan liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. Kiinteähintaisen lakituen konseptilla hoidamme asiakkaan juridiikan kokonaisvaltaisesti, ammattitaitoisesti sekä ennakoiden ja vapautamme asiakkaan keskittymään omaan ydintoimintaansa.

Haemme asiakaslähtöisen liikejuridiikan kokenutta ammattilaista Helsinkiin tai Turkuun

Uusien palvelumalliemme suuren suosion vuoksi tarvitsemme riveihimme vahvistusta.

Olet etsimämme, jos olet jo rakentanut vahvan osaamisen sopimusjuridiikassa sekä yhtiöoikeudessa ja tunnistat asiakkaiden tarpeet. Olet hankkinut kannuksesi yritysjuristina tai asianajotoimistossa. Ymmärrät asiakasnäkökulman ja osaat yhdistää juridisen osaamisesi liiketoiminnan tavoitteisiin. Generalistina pystyt tukemaan asiakasta monenlaisten juridisten ongelmien ratkaisemisessa ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn asiakkaan organisaatiossa. Asetat asiakkaan etusijalle ja näet juridiikan menestyvän liiketoiminnan mahdollistajana, et hidasteena. Lisäpisteitä saat erityisosaamisesta vaikkapa ICT:n, yritysjärjestelyjen tai vaativien sopimusneuvottelujen parista.

Tule kehittämään kanssamme tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa ja me lupaamme auttaa sinua menestymään urallasi. Kiinnostavien työtehtävien ja asiakkaiden lisäksi saat parhaat työkaverit ja erinomaiset työskentely- ja kehittymismahdollisuudet.

Etsimme tiimipelaajaa, jolla on itseluottamusta, hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivista asennetta. Kansainvälisen asiakaskuntamme palvelemiseksi edellytämme vahvaa englannin kielen taitoa. Sujuva ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Corporate Advisory ja M&A -praktiikoiden sekä Jatkuva palvelu -liiketoimintayksikön vetäjä, osakas Saara Ryhtä, puh. + 358 40 642 9740, saara.ryhta@lexia.fi.

Vakituinen kokopäivätyö alkaa heti, kun löydämme sopivan henkilön. Lähetäthän siis hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 21.11.2019 mennessä osoitteella rekry@lexia.fi.

Tutustu tarkemmin Jatkuvaan palveluumme:

Purkkapaikkailusta palveluistamiseen – juridiikka seuraa IT-alan kehityspolkua >>

Yritysjuridiikan ala on ”viimeinen linnake”, jossa asiakaspalvelu uudistuu – muualla asiakkaat lakkasivat ostamasta tuntityötä jo aikaa sitten >>


Back to Top