Johanna Havula

Counsel, Helsinki

Yhteystiedot

Puh:

Gsm: +358 50 408 0540

Sähköposti: [email protected]

Praktiikat

Työoikeus

Työskentelen asianajajana työoikeustiimissä Helsingin toimistolta käsin erilaisten työoikeudellisten toimeksiantojen parissa. Avustan asiakkaitamme laaja-alaisesti kaikissa työsuhteen elinkaareen liittyvissä kysymyksissä. Erityisenä osaamisalueenani ovat työelämän tietosuojaan sekä työehtosopimuksiin liittyvät asiat.

Aiemmalta työuraltani minulla on yli kymmenen vuoden kokemus asiakkaiden avustamisesta ja neuvonnasta kaikenlaisissa työoikeuteen liittyvissä kysymyksissä erityisesti kaupan sekä matkailu- ja ravintolapalveluiden toimialoilta. Minulla on kokemusta myös työmarkkinaedunvalvonnasta ja monien työehtosopimusten tulkinnasta. Viime vuosina olen perehtynyt ja lisäkouluttautunut erityisesti työelämän tietosuojan saralla. Olen varatuomari auskultoituani urani alkupuolella Tuusulan käräjäoikeudessa. Minulla on myös työoikeudellisia julkaisuja.   

Vahvuutenani pidän kykyäni antaa käytännönläheisiä neuvoja ja sparria asiakkaan käsillä olevaan asiaan, sortumatta liialliseen juristeriaan. Pidän kiinni siitä, että antamani ohjeet ja suositukset ovat ymmärrettäviä ja niiden avulla asiakas voi välttää monet turhat riidat.

Back to Top