Lexia jatkaa yhteistyötä Meritas-verkoston kanssa – Asiakkaiden käytössä ensiluokkaiset globaalit verkostot

12.03.2020

Lexia on hyväksytty Meritas-yhteistyöverkoston jäseneksi myös seuraavalle kolmivuotiskaudelle 2020-2023. Laaja yhteistyökumppaniverkosto tarjoaa kontaktin ensiluokkaisiin asianajajiin kaikkialla maailmassa.

Lexia liittyi Meritas-verkostoon vuonna 2016 ja vaativan uudelleensertifiointiprosessin jälkeen jäsenyys on nyt uusittu.

Riippumattomien, täyden palvelun asianajotoimistojen yhteistyöverkosto Meritas toimii 97 maassa ja siihen kuuluu 191 toimistoa ympäri maailmaa. Kustakin maasta verkostoon voi kuulua vain yksi jäsen, joten Lexia on Meritaksen suomalainen edustaja.

Verkoston kautta Lexialle on avautunut erinomaiset yhteistyömahdollisuudet maailman nykyisille ja nouseville avainmarkkinoille kuten USA:aan ja Aasiaan. Meritas on vahva toimija myös Euroopassa ja Etelä-Amerikassa.

”Olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön Meritaksen kanssa. Verkoston kautta asiakkaamme ovat saaneet käyttöönsä globaalin ulottuvuuden, jonka jäsenet ovat sitoutuneet ensiluokkaiseen laatuun. Tätä kautta asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen avun juridisiin tarpeisiinsa, olkoon tarve sitten Aasiassa tai USA:n markkinoilla”, kertoo Lexian kansainvälisistä suhteista vastaava osakas Olli Kiuru.

Olli Kiuru on myös Meritaksen hallituksen jäsen tämän vuoden loppuun saakka, joten hän on päässyt näkemään erityisen läheltä Meritaksen toimintaa.

”Meritaksessa on tällä hetkellä alkamassa myös uusi aika sekä verkoston toiminnallisuudessa, mutta myös tarjottavissa palveluissa. Tulevaisuudessa verkosto aikoo keskittyä myös ylikansallisiin projekteihin ja näiden fasilitoimiseen. Tätä kautta uskon, että nykyiset ja tulevat asiakkaamme saavat myös itselleen enemmän arvoa jäsenverkostostamme”, Olli Kiuru sanoo.

Meritaksen uudeksi toimitusjohtajaksi nimettiin maaliskuussa Sona Pancholy. Hänen mielestään Meritas-verkoston jäsenten yhteistyömahdollisuudet ovat rajattomat.

”Meritaksella on vankka asema vastata asiakkaiden tarpeisiin, jotka etsivät tehokkaita palveluita, jotka on räätälöity heidän toimialalleen ja maantieteellisille alueilleen sopiviksi”, Pancholy sanoo.

Meritaksen lisäksi olemme myös TELFA:n (Trans European Law Firms Alliance) jäsen. Huolella valitut yhteistyökumppaniverkostot tarjoavat kontaktin ensiluokkaisiin asianajajiin kaikilla tärkeillä markkina-alueillamme. Verkostojen jäsenet jakavat Lexian asiakaslähtöisen lähestymistavan oikeudellisiin palveluihin ja täyttävät asiakkaiden vaativimmatkin odotukset.


Lisätiedot: Olli Kiuru, osakas, puh. +358 40 7168 020, olli.kiuru@lexia.fi

Back to Top