Chambers & Partners nimesi Meritaksen lakialan eliittiverkostoksi

25.04.2023

Arvostettu lakitoimistoja arvioiva Chambers & Partners on jälleen listannut Meritaksen ”Elite Global Legal Network” -verkostoksi. Suomalaisista asianajotoimistoista verkostoon kuuluu vain Lexia, jonka osakas Peter Jaari on myös Meritaksen hallituksen jäsen.

Chambersin tutkimusryhmät arvioivat ympäri maailmaa asianajajia ja asianajotoimistoja yli 200 osaamisalueella. Chambersin arvosteluja pidetään arvostettuina lakipalvelualalla, ja ne auttavat asiakkaita valitsemaan oikean lakitoimiston, jolla on parhaat kansainväliset verkostot ympäri maailmaa.

Meritas on maailmanlaajuinen johtavien itsenäisten asianajotoimistojen liitto, joka toimii 235 markkina-alueella. Jäsenet valitaan jokaisesta maasta huolellisen seulonnan jälkeen, ja heidän on täytettävä tiukat vaatimukset. Kustakin maasta verkostoon voi kuulua vain yksi jäsen.

Lexialaisista Meritas-verkostoon kuuluvat Peter Jaarin lisäksi osakas ja toimitusjohtaja Samuli Koskela, joka on Suomen toinen yhteyshenkilö, Katriina Myllymäki, joka toimii Meritaksen Young Lawyerina sekä Robin Eklund roolissa Co-chair of Meritas IT Group.

Back to Top