Peter Jaari nimitetty Meritas Law Firms Wordwide -verkoston hallitukseen

30.05.2022

Lexian partneri Peter Jaari on valittu Meritas-verkoston hallitukseen. Meritas Law Firms Worldwide on riippumattomien, täyden palvelun asianajotoimistojen yhteistyöverkosto, johon kuuluu 8000 juristia 90 maasta. Lexia on verkoston ainoa suomalainen toimisto ja ollut verkoston jäsen vuodesta 2016.

Peter Jaari valittiin tehtävään Meritaksen jäsenverkoston yli 8 000 juristin joukosta ja hän palvelee yhdessä muiden hallitusten jäsenten kanssa kolmen vuoden toimikauden ajan.

”Ulkomaisen juridisen kumppanin etsiminen voi olla haastavaa ja sisältää ajoittain myös riskejä, mutta Meritas-verkoston kautta asiakkaamme saavat laadukasta ja läpinäkyvää palvelua. Uuden hallituksen tavoitteena on muun muassa helpottaa kansainvälisten suhteiden hyödyntämistä sekä laajentaa verkostoa koskevaa tietämystä myös sisäisesti jäsentoimistojen keskuudessa”, Peter Jaari sanoo.  

”Peter Jaarilla on erinomaista näkemystä, jolla auttaa suomalaisyrityksiä pääsemään ja laajentumaan muille markkinoille sekä toimialoille. Meritaksen hallituksen jäsenenä Peter tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman verkostomme jatkuvaan kasvuun ja innovaatioihin”, sanoo Meritaksen toimitusjohtaja Sona Pancholy.

Back to Top