Sarlin

Sarlin luottaa vaativissa teollisuuden projektitoimituksissa ja palvelusopimuksissa Lexiaan

"Lexian juristit ovat liiketoimintalähtöisellä juridisella osaamisellaan mahdollistaneet sekä kaupallisen onnistumisen että riskienhallinnan. Lexia on lunastanut asiakaslupauksensa ja toimii hienosti osana tiimiämme. Voin lämpimästi suositella Lexian projektiosaamista ja palveluasennetta”, sanoo Sarlinin toimitusjohtaja Seppo Ronkainen.

Sarlin Oy Ab on suomalainen teollisen paineilman, automaation sekä energiateknologian edelläkävijä. Sarlin toteuttaa asiakkailleen teknologiaratkaisut ja hoitaa niiden ylläpidon sekä huollon.

Juridisten asioiden hoitamisessa Sarlin luottaa Lexian jatkuvaan palveluun. Palvelussa lakiasioiden hoitaminen on tehty asiakkaalle mahdollisimman helpoksi ja tehokkaaksi. Juridiset painopisteet määritellään asiakkaan kanssa yhteistyössä palvelusopimukseen, jota tarkastellaan kolmen kuukauden välein pidettävässä suunnittelupalavereissa. Sarlin saa kuukausittain selkeän raportin tehdyistä töistä sekä aina samansuuruisen laskun.  

Lexia on avustanut Sarlinia erityisesti myynninedistämisessä sekä laajojen teollisuuden projektien sopimusjuridiikassa. Juristit käyvät läpi Sarlinin sopimuksia ja tekevät sopimusluonnoksia.

”Vaativissa teollisuuden projektitoimituksissa sekä laajoissa palvelusopimuksissa tarvitaan sopimusjuristilta sekä kaupallista pelisilmää että kykyä hahmottaa olennainen. Lexian juristit ovat liiketoimintalähtöisellä juridisella osaamisellaan mahdollistaneet sekä kaupallisen onnistumisen että riskienhallinnan. Lexia on lunastanut asiakaslupauksensa ja toimii hienosti osana tiimiämme. Voin lämpimästi suositella Lexian projektiosaamista ja palveluasennetta”, toteaa Sarlinin toimitusjohtaja Seppo Ronkainen.

Jatkuvan palvelun kiistattomia vahvuuksia on se, että yhteistyössä päästään syvemmälle kuin yksittäisissä projekteissa. Ennakoiva ote tukee yrityksen tavoitteiden saavuttamista sekä riskien minimoimista.

Sarlinin asiakasvastaava, osakas Peter Jaari vastaa siitä, että Sarlin saa eri tilanteissa juuri heille parhaiten sopivaa tukea ja neuvontaa.

Back to Top