Lexia vahvistaa osaamistaan Insolvenssi ja Uudelleenjärjestelyt -praktiikassa

15.03.2024

Lexia Asianajotoimisto on nimittänyt asianajaja ja varatuomari Ilmari Kochin ja asianajaja Lauri Parangon Counseleiksi 1.3.2024 alkaen.

 

Ilmari toimii Counselina Lexian Insolvenssi ja uudelleenjärjestelyt -praktiikassa Helsingissä. Ilmarilla on yli kymmenen vuoden kokemus konkurssipesien ja yrityssaneerausten hoidosta sekä velkojien edustajana toimimisesta. Lisäksi Ilmarilla on kokemusta oikeudenkäynneistä ja riidanratkaisusta erityyppisissä muutostilanteita koskevissa asioissa, erityisesti maksukyvyttömyystilanteisiin liittyvissä riidoissa. Ilmarilla on myös osaamista corporate governancesta, erityisesti velkojainsuojan perspektiivistä. 

Ennen Lexiaan siirtymistä Ilmari toimi osakkaana insolvenssioikeuteen erikoistuneessa asianajotoimistossa. 

Lauri toimii Counselina Lexian Insolvenssi ja uudelleenjärjestelyt -praktiikassa Helsingissä. Lauri on toiminut erilaisten insolvenssioikeudellisten toimeksiantojen parissa vuodesta 2013 alkaen. Uransa aikana Lauri on saanut laaja-alaisen kokemuksen erilaisten konkurssipesien hoitamisesta, yrityssaneerausmenettelyistä sekä takaisinsaantiprosesseista. Insolvenssioikeudellisten toimeksiantojen lisäksi Lauri on hoitanut laaja-alaisesti eri oikeudenalojen siviili- ja hallintoprosesseja sekä niihin liittyviä asianomistajien talousrikosasioita.

Ennen Lexiaan siirtymistä Lauri toimi osakkaana insolvenssioikeuteen erikoistuneessa asianajotoimistossa.

 

Tervetuloa Ilmari ja Lauri Lexian mahtavaan tiimiin! Olemme iloisia siitä, että olemme saaneet asiantuntijoidemme joukkoon jälleen uusia huippuosaajia.  

 

Lexia on asianajokumppani, jonka tavoitteena on parantaa asiakkaiden liiketoiminnan onnistumisen edellytyksiä ja tuoda asiakkaille enemmän viivan alle. Tämä edellyttää syvällistä liiketoimintaymmärrystä, innovatiivisuutta ja rohkeutta uudistaa perinteisiä toimintamalleja sekä positiivista energiaa ja oikeaa asennetta.  

Back to Top