Haemme asiakaslähtöisen liikejuridiikan kokenutta ammattilaista Helsinkiin, Ouluun, Tampereelle tai Turkuun

19.08.2022

Lexia on korkealaatuisesta juridiikasta ja liiketoimintalähtöisestä otteestaan tunnettu asianajotoimisto, joka keskittyy asiakkaidensa menestyksen varmistamiseen. Meillä pääset toteuttamaan toimialamme muutosta eturintamassa. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

Lexialaisuus näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana sekä tinkimättömänä asenteena. 80 asiantuntijaamme tekee huippujuridiikkaa toisiaan sparraavalla asenteella Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Turussa.

Lexia auttaa asiakkaitaan perinteisellä tavalla toimeksiantopohjaisesti, mutta myös jatkuvana palveluna kiinteällä kuukausihinnalla. Jatkuvan palvelun -mallissa juristi pääsee syvemmälle asiakkuuteen ja pystyy tukemaan yrityksen liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. Jatkuvassa palvelussa hoidamme asiakkaan juridiikan kokonaisvaltaisesti, ammattitaitoisesti sekä ennakoiden ja vapautamme asiakkaan keskittymään omaan ydintoimintaansa.

Haemme asiakaslähtöisen liikejuridiikan kokenutta ammattilaista Helsinkiin, Ouluun, Tampereelle tai Turkuun

Jatkuvan palvelun suuren suosion vuoksi tarvitsemme riveihimme vahvistusta.

Olet etsimämme, jos olet jo rakentanut vahvan osaamisen sopimusjuridiikassa sekä yhtiöoikeudessa. Olet hankkinut kannuksesi työskentelemällä yritysjuristina tai asianajotoimistossa jo useamman vuoden ajan. Ymmärrät asiakkaan näkökulman ja osaat yhdistää juridisen osaamisesi liiketoiminnan tavoitteisiin. Generalistina pystyt tukemaan asiakasta monenlaisten juridisten ongelmien ratkaisemisessa ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn asiakkaan organisaatiossa. Asetat asiakkaan etusijalle ja näet juridiikan menestyvän liiketoiminnan mahdollistajana, et hidasteena.

Olet asiakkaidemme toiveiden täyttymys, jos sinulla on osaamista vaativista sopimusneuvotteluista, sopimusten laatimisesta ja kommentoimisesta, hallitset projektisopimukset, jakelusopimukset, palvelusopimukset sekä laite- ja laitostoimitukset. Lisäpisteitä saat erityisosaamisesta yritysjärjestelyissä. Tule kehittämään kanssamme tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa ja me lupaamme auttaa sinua menestymään urallasi. Kiinnostavien työtehtävien ja asiakkaiden lisäksi saat parhaat työkaverit sekä erinomaiset työskentely- ja kehittymismahdollisuudet.

Etsimme tiimipelaajaa, jolla on itseluottamusta, hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivista asennetta. Kansainvälisen asiakaskuntamme palvelemiseksi edellytämme vahvaa englannin kielen taitoa. Sujuva ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Corporate Advisory ja M&A -praktiikoiden sekä Jatkuva palvelu -liiketoimintayksikön vetäjä, osakas Saara Ryhtä, puh. + 358 40 642 9740, saara.ryhta@lexia.fi.

Vakituinen kokopäivätyö alkaa heti, kun löydämme sopivan henkilön. Lähetäthän siis hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 4.9.2022 mennessä. Jätä hakemuksesi täällä >>

Back to Top