Jatkuva palveluTarjoamme tarvitsemasi lakipalvelut kiinteään kuukausihintaan.
Me hoidamme juridiikan, jotta sinä voit keskittyä liiketoimintaasi.
  • Jatkuva palvelumme on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat vaivattoman ratkaisun lakiasioihinsa, ja jotka eivät halua käyttää omaa aikaansa niiden ratkaisemiseen.
  • Lexia palvelee ennakoivasti ja parantaa siten yrityksesi riskienhallintaa lakiasioissa.
  • Kokeile palveluamme 3 kuukautta ja anna meidän näyttää arvomme.

Ennakoivaa palvelua

Jatkuvassa palvelussa pääsemme yhteistyössä syvemmälle kuin yksittäisissä projekteissa. Ennakoivalla otteella tuemme yrityksesi tavoitteiden saavuttamista sekä riskien minimoimista, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

Liiketoimintavetoista lakiasiantuntijuutta

Yrityksellesi nimetään asiakasvastaava, joka perehtyy yrityksesi liiketoimintaan ja tavoitteisiin. Hän vastaa siitä, että saatte eri tilanteissa juuri teille parhaiten sopivaa tukea ja neuvontaa. Yhdessä oman asiakasvastaavan kanssa teette palvelusuunnitelman, jonka perusteella korjaamme yhdessä havaittuja kehitystarpeitanne.

Käytössäsi yli 80 asiantuntijaa

Asiakasvastaava kokoaa kunkin tehtävän ympärille juuri oikeat lexialaiset. Saat käyttöösi Lexian yli 80 asiantuntijan osaamisen asiakasvastaavan kautta. Sinun ei tarvitse huolehtia asiantuntijoiden osaamisesta, johtamisesta tai perehdyttämisestä yrityksenne liiketoimintaan. Näin säästät aikaa ja vaivaa.

Tarvitsemasi lakipalvelut kiinteään kuukausihintaan

Jatkuva palvelu on sinulle helppoa ja kustannuksiltaan ennakoitavaa. Voit rauhassa keskittyä liiketoimintaasi, kun me turvaamme selustan ja hoidamme juridiikan.

Ennakoivuutta ja joustavuutta myös tuleviin haasteisiin

Tilanteet voivat muuttua yllättäen ja siksi jatkuva palvelu skaalautuu myös ennalta arvaamattomien tilanteiden mukaan. Muutamme palvelusuunnitelmaa tarvittaessa, ja joustamme ja mukaudumme yrityksesi tarpeiden mukaan.

Raportoimme sovituin väliajoin hoidettuja asioita ja ennustamme tulevia tarpeita. Teemme aktiivisesti ehdotuksia siitä, miten laki- ja sopimusasioista kehitetään yrityksellesi keskeinen menestystekijä. Läpinäkyvyys mahdollistaa vaivattoman raportoinnin esimerkiksi yrityksesi hallitukselle. Meidän avullamme onnistut.

Jatkuvan palvelun asiakastarinat

Martela

  • Martelan juristipalvelujen tarve on hyvin monipuolista, mikä vaatii kumppanilta laaja-alaista osaamista. Yhteistyömme aikana olemme avustaneet heitä esimerkiksi myyntisopimusten ja julkisten hankintojen kanssa.
  • Martela on erityisen tyytyväinen Lexian asiakaslähtöisyyteen ja ratkaisuhakuisuuteen. Lexia tuo osaamisensa yrityksen käyttöön kansantajuisella tavalla, ei pykälät edellä.
  • Jatkuva palvelu on tehty asiakkaalle helpoksi, ja mitä enemmän palvelua hyödynnetään, sitä vähemmän piilovastuita jää yrityksen huoleksi.

Axopar Boats

  • Olemme avustaneet Axoparia esimerkiksi kansainvälistyvän yrityksen ja menestyvien venemallien IPR-suojausten varmistamisessa, ja tarjonneet yleisiä corporate advisory -palveluita.
  • Yhteistyömme on jatkuvaa, syvällistä ja liiketoimintaa kehittävää: alusta alkaen tavoitteena on ollut osallistaa juridiikka liiketoiminnan strategiatyöhön. 
  • Asianajajamme on mukana Axoparin hallituksessa ja osallistuu päätöksenteon ohjaamiseen juridiikan näkökulmasta. 

Tutustu Axoparin asiakastarinaan tarkemmin täällä.


Ota yhteyttä:

Jos etsit asiakaslähtöistä ja ratkaisuhakuista lakikumppania, joka aidosti ymmärtää liiketoimintaasi, ota meihin yhteyttä!

Jatkuva palvelu -liiketoimintayksikön vetäjä, osakas Saara Ryhtä, puh. +358 40 642 9740, saara.ryhta@lexia.fi.

Back to Top