Round Table -tilaisuus 28.11.2018: Rakennetun ympäristön digitalisaatio ja lainsäädäntö – Nyt ja huomenna

13.11.2018

Rakennetun ympäristön digitalisaatio ja lainsäädäntö - Lexia

Keskiviikkona 28.11.2018 klo 15-17

Lexian toimistolla (Lönnrotinkatu 11)

 

Lakiklinikka.fi on toiminut onnistuneesti jo seitsemän kuukautta. Olemme saaneet paljon kysymyksiä ja huomioita eri toimijoilta liittyen lainsäädännön haasteisiin digitalisoitumisen polulla. Lakiklinikan toiminta jatkuu vielä vuoden 2018 loppuun, johon asti keräämme tietoa kiinteistö- ja rakennusalan digitalisaatiota haastavista ongelmakohdista.

Tule mukaan vuoden viimeiseen tapahtumaan kertomaan omat kokemuksesi ja näkemyksesi. Kaikki huomiot viedään eteenpäin ympräistöministeriölle, joka tulee työstämään tulevaa lainsäädäntöä kerättyjen huomioiden pohjalta. Vielä ehtii vaikuttamaan!

 

Ohjelma

  • Alustuspuheenvuoro
  • Workshop
  • Workshopin yhteenveto
  • Keskustelua päivän tuloksista

 

Iltapäivän tavoitteena on tunnistaa ja ilmiantaa erilaisia ongelmakohtia lainsäädännössä sekä miettiä erilaisia tapoja kehittää alan digitalisaatiota ketterämmäksi. Tule mukaan keskustelemaan ja vaikuttamaan alan muiden vaikuttajien kanssa. Virallisen ohjelman jälkeen on mahdollista verkostoitua ja keskustella ruoan sekä virvokkeiden parissa.

 

Lakiklinikka.fi on osa Ympäristöministeriön KIRA-digi -hanketta, joka kerää tietoa, antaa neuvonta-apua ja rakentaa tilannekuvaa kiinteistö- ja rakennusalan digitalisaatiota hidastavista lainsäädännöistä. Ympäristöministeriön tavoitteena on kehittää alan digitalisoitumista sekä lainsäädäntöä täysin uudenlaisella tavalla, jossa tietoa kerätään suoraan niiltä joihin lait vaikuttavat.

 

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään torstaihin 22.11.2018 mennessä tästä linkistä >> 
Huomioithan, että täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Lisätiedot tilaisuudesta ja Lakiklinikka.fi:stä:

lakiklinikka@lexia.fi

 

Back to Top