Olli Kiuru nimitetty Meritas-verkoston European Leadership Groupin jäseneksi

27.04.2017

Olli Kiuru Lexia

Meritas on riippumattomien, täyden palvelun asianajotoimistojen yhteistyöverkosto, joka toimii 242 markkina-alueella, ja siihen kuuluu 183 toimistoa ympäri maailmaa. Juristeja verkostossa on yli 7 400. Kustakin maasta verkostoon voi kuulua vain yksi jäsen, joten Lexia on Meritaksen suomalainen edustaja.

 

Meritaksen huhtikuisessa vuosikonferenssissa Lexian Partner Olli Kiuru nimitettiin European Leadership Groupin jäseneksi. Ryhmän puheenjohtajana toimii Meritaksen Euroopan johtaja Quentin Vaile ja muut jäsenet ovat:

  • Joost Houtman, Lexence, Alankomaat
  • Massimo Di Terlizzi, Pirola Pennuto Zei & Associati, Italia
  • Stephen Walker, WhitneyMoore, Irlanti
  • Bartosz Marcinkowski, Domanski Zakrzewski Palinka, Puola
  • Hans Helwig, Arnecke Sibeth, Saksa
  • Olli Kiuru, Lexia, Suomi

Ryhmän tavoitteena on mm. tuoda esille eurooppalaisten jäsenien tarpeita ja näkemyksiä, kehittää yhteistyötä verkostoon kuuluvien toimistojen kesken sekä varmistaa jäsenistön äänen kuuluminen Meritaksen globaalissa hallituksessa.

 

”Lexia on ollut mukana Meritaksen toiminnassa nyt vuoden ja olemme kokeneet sen erittäin hyödylliseksi verkostoksi. Meritaksen kautta asiakkaamme saavat käyttöönsä todellisen globaalin verkoston, jonka kaikki jäsenet ovat sitoutuneet ensiluokkaiseen laatuun. Tätä kautta asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen avun juridisiin tarpeisiinsa olkoon se tarve sitten Aasiassa tai USA:n markkinoilla”, kertoo Lexian kansainvälisistä suhteista vastaava Olli Kiuru.

 

Annamme mielellämme lisätietoja:

Olli Kiuru, Partner, puh: +358 40 7168 020, olli.kiuru@lexia.fi

Back to Top