Lexiaa suositellaan jälleen arvostetussa The Legal 500 -julkaisussa

10.04.2015

Lexia

Asianajotoimistojen asiantuntijapalveluja ja asiakastyytyväisyyttä vuosittain arvioiva The Legal 500 –julkaisu suosittelee Lexiaa vuoden EMEA 2015 julkaisussaan. The Legal 500 arvioi Suomessa tänä vuonna yhteensä kymmentä alaa ja on sijoittanut Lexian kuusi merkittävintä osaamisaluetta korkealle tasolle. The Legal 500 -julkaisun suosittelemia Lexian asiantuntemusalueita ovat immateriaalioikeus (IPR), teknologia, media ja telekommunikaatio (TMT), yhtiöoikeus ja yritysjärjestelyt, riidanratkaisu, pankkitoiminta ja rahoitus sekä EU- ja kilapiluoikeus.

 

The Legal 500 on asianajoalan arvostettu julkaisu, joka listaa yli sadassa eri maassa toimivia asianajotoimistoja. The Legal 500:n tutkijat haastattelevat tuhansia asianajajia ja heidän asiakkaitaan ja selvittävät siten, millä tasolla toimistojen osaaminen on ja kuinka hyvin ne ovat suoriutuneet vuoden aikana asiakastyöstään.

 

Lexian TMT-ryhmä sijoittui Suomen parhaimpien joukkoon Legal 500 arvioinnissa. Lexian mittava IPR osaaminen ja asiantuntemus yhtiöoikeudessa ja yritysjärjestelyssä saavat myös tunnustusta.

 

Legal 500 huomioi tänä vuonna ensimmäistä kertaa Lexian osaamisen EU- ja kilpailuoikeuden osalta. Lexia on erityisesti panostanut kilpailuoikeuteen viime vuonna ja Suomen ensimmäinen kilpailuoikeuden ja -politiikan dosentti Mika Oinonen on liittynyt tiimimme.

 

Lisätietoja osoitteessa:
http://www.legal500.com/firms/16773-lexia-attorneys-ltd/21706-helsinki

Back to Top