Lexia toimi Mekalasi Oy:n neuvoantajana yrityskaupassa Pamtech Finland Oy:n kanssa

04.02.2020

Lexia toimi Mekalasi Oy:n neuvoantajana yrityskaupassa Pamtech Finland Oy:n kanssa

Terveydenhuoltoalan tarvikkeiden myynti- ja markkinointiyritys Mekalasi Oy laajentaa palveluitaan uudella yritysostolla. Mekalasi Oy osti tammikuussa logistiikka-automaation edelläkävijä Pamtech Finland Oy:n.

Pamtech Finland Oy:n huolto- ja asennustoiminnot täydentävät hyvin Mekalasin nykyistä huoltopalveluverkostoa.

”Pamtech Finland Oy tuo meille vahvaa huoltojen ja asennusten erikoisosaamista. Pamtech Finland Oy on logistiikka-automaation edelläkävijä, jonka tuotteilla voidaan tehostaa huomattavasti asiakkaiden toimintoja tulevaisuudessa. Haluamme edelleen kehittää automaatioastetta sairaaloissa ja muissa käyttökohteissa”, toteaa Mekalasin toimitusjohtaja John Ekholm.

Mekalasi Oy on panostanut pitkäjänteisesti kannattavaan kasvuun. Henkilömäärä ja liikevaihto ovat kasvaneet voimakkaasti viimeisten vuosien aikana. Nyt Mekalasi Oy:ssä työskentelee yli 45 henkilöä Suomessa ja Virossa.

Yrityksen palvelu-, huolto- ja tuotevalikoimat kattavat erikoissairaanhoidon, laboratorion ja perusterveydenhuollon tuotteita. Valikoimasta löytyy myös runsaasti erilaisia apuvälineitä.

Pamtech Finland Oy:llä on vankka kokemus putkipostijärjestelmistä Suomessa. Yritys on toiminut Suomessa vuodesta 2010 alkaen ja kasvanut yhdeksi Suomen johtavista putkipostijärjestelmien rakentajista.

“Uusi omistajamme Mekalasi Oy tarjoaa paljon synergiaetuja laadukkailla tuotteillaan sekä vahvoja resursseja ja osaamista kehittää Pamtech Finland Oy:tä eteenpäin. Asiakkaille voimme tarjota entistä laajemman ja joustavamman kokonaisuuden yhdistämällä osaamisemme ja tuotteemme”, toteaa Pamtech Finland Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Toivanen.

Kaikkiin kauppaan liittyvissä juridisissa asioissa Mekalasin neuvonantajana toimi Counsel Olli Kotila.

Lisätiedot:

Olli Kotila, Counsel, puh: +358 50 343 4144, olli.kotila@lexia.fi

Back to Top