Lexia sponsoroi Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyä – Jari Maaranen bloggaa pitkin kevättä valmistautumisesta

16.12.2016

Team Rynkeby Helsinki

Lexia sponsoroi tunnettua Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyä, jolla kerätään rahaa syöpää sairastaville lapsille ja heidän omaisilleen. Rahat kerätään muun muassa sponsoreiden antamien lahjoituksien muodossa.

 

Tiimi valmistautuu treenaamalla pitkin vuotta fillaroimaan noin 1 250 kilometriä Pariisiin heinäkuussa 2017. Suomesta Pariisiin suunnistaa 220 pyöräilijää ja 80 huoltojoukkojen jäsentä. Pyöräilijät ja huoltojoukot toimivat täysin vapaaehtoisesti ja maksavat itse kaikki kulunsa. Kaikki kerätyt varat menevät suoraan lapsille.

 

Vuonna 2016 Team Rynkebyllä oli 5 500 sponsoria, jotka tukivat joko rahan tai tarvikkeiden muodossa. Se tarkoitti, että Team Rynkeby lahjoitti 8,84 miljoonaa euroa syöpää sairastavien lasten tukemiseksi Tanskassa, Ruotsissa ja Suomessa, Norjassa ja Färsaarilla.

 

Lexiaa tapahtumassa edustaa Counsel Jari Maaranen, joka toimii Team Rynkeby Helsingin huoltomiehenä.

 

”Näin ensimmäisellä kerralla valitsin helpoimman tavan, ja huristelen huoltoautolla pyöräilijöiden perässä Travemundesta Pariisiin. Mutta ensi vuonna olisi tarkoitus hypätä fillarin selkään itsekin”, Jari kertoo.

 

Jari on lupautunut bloggaamaan valmisteluista, treenaamisesta ja aikanaan tietenkin myös itse tapahtumasta nettisivuillamme. Seuraa siis kanssamme, miten homma etenee!

 

Kerromme mielellämme lisätietoja:


viestintäkoordinaattori Tuija Hirvonen, puh. +358 40 1366 711, tuija.hirvonen@lexia.fi

 

Back to Top