Lexia rankattiin jälleen arvostetussa Chambers and Partnersin julkaisussa EU ja kilpailuoikeudesta, riidanratkaisusta ja TMT:stä

16.03.2018

Lexia rankattiin jälleen arvostetussa Chambers & Partnersin julkaisussa - Lexia

Alansa johtavia asianajotoimistoja rankkaava tutkimuslaitos Chambers and Partners on tutkinut jälleen toimistojen asiantuntijuutta. Chambers and Partners suosittelee juuri julkaistussa Europe 2018 -julkaisussa seuraavia palveluitamme:

 

  • EU ja kilpailuoikeus (other noted firm -kategoria)
  • Riidanratkaisu (other noted firm -kategoria)
  • Teknologia, media ja telekommunikaatio eli TMT (band 3)

Chamber & Partners on valinnut myös seuraavat asianajajat suosittelemiensa asiantuntijoiden joukkoon:

Asiakkaat ovat kiittäneet erityisesti Sirpan erinomaista tietotaitoa, asiakaspalvelua, luotettavuutta ja tehokkuutta.

 

Samin asiakkaat kiittävät hänen syvällistä tietämystä teknologiatransaktioista ja sitä, että hän on vahvasti keskittynyt asiakkaiden etujen suojaamiseen.

 

TMT-tiimin asiantuntemusta luonnehdittiin seuraavasti: ”Vahva TMT-osasto, joka hoitaa laajasti erilaisia riita- ja sopimustoimeksiantoja. Asiantuntemus kattaa kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaiden neuvonnan ulkoistuksiin, tietosuojaan, yksityisyyden suojaan ja hankintoihin liittyvissä asioissa. Yhtiön asiakaskuntaan kuuluu media-, IT- ja kuljetusalan asiakkaita, ja se on myös monen start-up-yrityksen valinta.” Asiakkaat antavat tunnustusta “tiimille, joka on erittäin ammattitaitoinen ja kokenut, sekä työtavoiltaan joustava ja määrätietoinen”.

 

Chambers listaa vuosittain eri maissa toimivia asianajotoimistoja ja niiden osaamisalueita. Tutkijat haastattelevat tuhansia asianajajia ja heidän asiakkaitaan selvittäessään toimistojen osaamista sekä asiakastyytyväisyyttä.

 

Lisätietoja Chambersin sivuilta >>

 

Back to Top