Jari Maaranen nimitetty Counseliksi – Lexia vahvistaa insolvenssi- ja Turnaround-osaamistaan

29.08.2016

Asianajaja, varatuomari Jari Maaranen on nimitetty Counseliksi, ja hän johtaa jatkossa Lexian Insolvenssi ja uudelleenjärjestelyt -praktiikkaa. Jarin asiantuntijuuden myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä kattavammat Turnaround-palvelut.  

Insolvenssijuristina Jari on toiminut jo vuosikymmeniä konkurssipesien hoitajana, vastannut yrityssaneerausjärjestelyistä ja toiminut selvittäjänä sekä valvojana useilla eri toimialoilla. Lexiassa Jari auttaa asiakkaitamme muun muassa yrityssaneerauksien suunnittelussa ja hakemisessa.

Insolvenssijuridiikan lisäksi Jari hallitsee Turnaround-järjestelyt, joiden tarkoitus on auttaa asiakkaitamme selviämään taloudellisista vaikeuksistaan, jatkamaan yritystoimintaansa sekä pysymään kilpailukykyisinä. Jarilla on vankka kokemus yhtiöiden vapaaehtoisista tervehdyttämisjärjestelyistä ja neuvotteluista eri osapuolten välillä, erityisesti rahoituksen, vakuuksien ja sopimussuhteiden uudelleenjärjestelyiden osalta.

Asiakkaidemme muuttuvat liiketoimintaympäristöt edellyttävät meiltä jatkossa yhä enemmän insolvenssi- ja Turnaround-osaamista. Siksi olemme erittäin iloisia toivottaessamme Jarin tervetulleeksi Lexiaan.

Back to Top