Haemme toimistoassistenttia Turkuun

05.06.2017

Lexia on asiakkaiden menestyksen auttamiseen keskittynyt ketterä asianajotoimisto. Palveluksessamme on noin 60 positiivista sekä energistä asiantuntijaa. Palvelumme näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana ja tinkimättömänä asenteena. Teemme huippujuridiikkaa tiimiorganisaatiossa toisiamme sparraavalla asenteella. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

 

Laajentaessamme toimintaamme nyt myös Turkuun, haemme uuteen toimistoomme iloista ja reipasta henkilöä toimistoassistentin tehtävään.

 

Toimistoassistenttina vastaat Turun toimiston kokonaisvaltaisesta pyörittämisestä. Olet asiakkaillemme ensimmäinen kontakti heidän saapuessaan toimistoomme ja siksi roolisi on merkittävä. Toimistomme toimiva arki vaikuttaa asiakkaidemme ja työntekijöidemme viihtyvyyteen. Jos olet valmis ottamaan vastuun tästä tärkeästä kokonaisuudesta, saatat olla hakemamme uusi lexialainen. Etsimme ensisijaisesti henkilöä, jolla on asenne kohdallaan.

 

Suomen kielen taitosi on erinomainen ja palvelet asiakkaita myös englanniksi. Ruotsin kielen taitosi on eduksi. Tietotekniikkataitosi ovat myös hyvät.

 

Me Lexialla vaadimme paljon mutta annamme vielä enemmän. Meillä on vahva näkemys, lupaavat tulevaisuudennäkymät ja hyvä meininki. Meillä pääset kehittämään tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa, ja autamme sinua menestymään omassa roolissasi. Kiinnostavien työtehtävien lisäksi saat joukon mahtavia työkavereita sekä loistavat työskentely- ja kehittymismahdollisuudet uudella toimistollamme Turun keskustassa.

 

Kokopäiväinen ja vakituinen työsuhde alkaa 1.9.2017.

 

Hae tehtävää hakulinkin kautta 13.6.2017 mennessä ja liitä mukaan palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Opteamin seniorikonsultti Elina Valli, puh. 050 3122 807, keskiviikkona 7.6. klo 15-16 ja maanantaina 12.6. klo 9-10.

 

Back to Top