Haemme kahta Junior Traineeta Helsinkiin

27.10.2017

 

Lexia on asiakkaiden menestyksen auttamiseen keskittynyt asianajotoimisto ja palveluksessamme on yli 60 positiivista sekä energistä asiantuntijaa. Suomen nopeimmin kasvavassa asianajotoimistossa seuraat ja toteutat toimialan muutosta eturintamassa.

 

Palvelumme näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana sekä tinkimättömänä asenteena. Teemme huippujuridiikkaa tiimiorganisaatiossa toisiamme sparraavalla asenteella Helsingissä ja Turussa. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

Haemme nyt kahta Junior Traineeta Helsinkiin

Haluatko olla mukana rakentamassa juridiikan tulevaisuutta?

 

Haemme Junior Trainee -ohjelmaamme kahta 1. tai 2. vuoden oikeustieteen opiskelijaa työskentelemään 1-3 päivänä viikossa kesäkuuhun 2018 saakka. Meillä saat joustavasti yhdistettyä opiskelun ja työn, sillä mekin haluamme sinun valmistuvan.

 

Toimenkuvasi on monipuolinen, ja olet tärkeässä roolissa asianajotoimiston päivittäisissä tehtävissä. Huolehdit mm. neuvottelutilojen kattauksista ja tarjoiluista, asiakaspalvelusta, juoksevista asioista ja tarvittaessa avustat myös juridisissa toimeksiannoissa.

 

Edellytämme erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taidosta iso plussa. Mahdollinen muu kielitaito katsotaan myös eduksi. Lisäksi sinun tulee hallita tavanomaiset MS Office -ohjelmat (Word, Excel ja PowerPoint).

 

Etsimme tiimipelaajaa, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja paljon positiivista energiaa. Meillä pääset kehittämään tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa, ja autamme sinua menestymään omassa roolissasi. Kiinnostavien työtehtävien lisäksi saat joukon mahtavia työkavereita sekä loistavat työskentely- ja kehittymismahdollisuudet upouudella toimistollamme Helsingin keskustassa.

 

Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian, ja siksi haastattelemme hakijoita jo hakuaikana – suosittelemme toimimaan siis pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa mahdollinen tuleva esimiehesi Marjaana Londen, puh. 040 173 4101 tai marjaana.londen@lexia.fi. Lähetäthän hakemuksen, CV:n ja ajantasaisen opintosuoritteesi osoitteeseen rekry@lexia.fi viimeistään 10.11.2017.

 

Back to Top