Haemme kahta Junior Traineeta Helsinkiin ja yhtä Turkuun

11.04.2019

Lexia on asiakkaiden menestykseen keskittyvä asianajotoimisto. Palveluksessamme on noin 70 asiantuntijaa. Olemme toimialamme suunnannäyttäjä asiakaslähtöisyydessä ja se on tehnyt meistä Suomen nopeimmin kasvavan asianajotoimiston. Meillä pääset toteuttamaan toimialamme muutosta eturintamassa.

 

Palvelumme näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana sekä tinkimättömänä asenteena. Teemme juridiikkaa toisiamme sparraavalla asenteella Helsingissä ja Turussa. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

 

Haemme Junior Traineita Helsinkiin ja Turkuun

 

Oletko pro ja rento?

Haemme Junior Trainee -ohjelmaamme kolmea 1. tai 2. vuoden oikeustieteen opiskelijaa työskentelemään 1-3 päivänä viikossa 31.12.2019 saakka. Haemme Helsinkiin kahta ja Turkuun yhtä Traineeta. Meillä saat joustavasti yhdistettyä opiskelun ja työn, sillä mekin haluamme sinun valmistuvan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Toimenkuvasi on monipuolinen, ja olet tärkeässä roolissa asianajotoimiston päivittäisissä tehtävissä. Huolehdit mm. neuvottelutilojen kattauksista ja tarjoiluista, asiakaspalvelusta, juoksevista asioista ja avustat myös juridisissa toimeksiannoissa.

 

Edellytämme erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taidosta iso plussa. Mahdollinen muu kielitaito katsotaan myös eduksi. Lisäksi sinun tulee hallita tavanomaiset MS Office -ohjelmat (Word, Excel ja PowerPoint).

 

Jos olet, saatat olla uusi lexialainen.

Etsimme tiimipelaajaa, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja paljon positiivista energiaa. Meillä pääset kehittämään tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa, ja me autamme sinua menestymään omassa roolissasi. Kiinnostavien työtehtävien lisäksi saat joukon mahtavia työkavereita sekä loistavat työskentely- ja kehittymismahdollisuudet toimistollamme Helsingin keskustassa.

 

Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian, ja siksi haastattelemme hakijoita jo hakuaikana – suosittelemme siis toimimaan pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin osalta Chief Happiness Officer Heidi Niemi, [email protected] ja Turun osalta asianajosihteeri Merika Jantunen, [email protected]. Jätä hakemuksesi viimeistään 5.5.2019 Recrightin sivuilla >>

Back to Top