Avarn Security

Avarn Security sparraa työoikeusasioita Lexian kanssa

"Arvostan todella paljon tällaista ennakoivaa toimintatapaa ja tulee varma fiilis, kun yhteistyökumppaniin on täysi luotto."

Avarn Security tarjoaa yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille hälytyskeskuspalveluita, turvallisuuspalveluita ja -teknologiaa sekä rahankäsittelyä. Yritys työllistää Suomessa 4 000 turvallisuusalan ammattilaista 20 toimipisteessään.

Työoikeuteen liittyvissä asioissa Avarn Security on luottanut Lexian asiantuntemukseen. Avarn Securityn Senior HR Manager Marko Kannonmaa kiittelee erityisesti Lexian asiantuntijoiden nopeita ja asiantuntevia vastauksia.

– Lexiaan on aina matala kynnys ottaa yhteyttä ja soittopyyntöihini reagoidaan todella nopeasti, Kannonmaa sanoo.

Lexian asiantuntijoiden tavoitteena on antaa käytännönläheisiä neuvoja ja toimintasuosituksia, joissa on otettu huomioon myös liiketoiminnan tarpeet. Lexia on sparrannut Avarn Securityä työoikeuden näkökulmasta esimerkiksi yrityksen erilaisissa muutostilanteissa ja jatkuvaa konsultointia annetaan Avarn Securityn tarpeiden mukaisesti.

”Saamme tukea erilaisiin muutostilanteisiin. Vuoden vaihteessa tapetilla on ollut esimerkiksi uudistuva työaikalaki. Lexiasta oltiin meihin yhteydessä asiasta ennakoivasti ja tarjottiin aiheesta tietoiskua ilman lisäkustannuksia. Arvostan todella paljon tällaista ennakoivaa toimintatapaa ja tulee varma fiilis, kun yhteistyökumppaniin on täysi luotto, Kannonmaa sanoo.

Kannonmaa on ollut myös tyytyväinen työoikeuden ajankohtaisiin aiheisiin pureutuvaan Työoikeuden Myytinmurtajat -tilaisuuksiin.

Back to Top