Aito Media

Tuotantoyhtiö Aito Media kasvoi isoksi ja kansainväliseksi – Juridinen kumppani tasoittaa tietä kasvupolulla

"Suurien asioiden kuten kansainvälistymisen ja yrityskauppojen äärellä on ollut luottavainen olo, kun juridiikka on osaavissa käsissä. Lexian asiantuntijat ovat hereillä, jopa yön yli kestäneissä neuvotteluissa.”

Vuonna 2003 perustettu Aito Media on tehnyt olemassa olonsa aikana hienon kasvu- ja kansainvälistymismatkan ja nykyisin tuotantoyhtiö on osa ranskalaista Lagardère Groupia. Aito Media tuottaa vuosittain yli 200 tuntia ohjelmistoa suomalaisille televisiokanaville sekä kansainväliseen levitykseen ja on yksi Suomen suurimmista alansa toimijoista. Tuotannot ovat kotimaisia, mutta kansainvälisessä jakelussa.

Aito Median ja Lexian tiet ristesivät jo yli 10 vuotta sitten ja siitä asti kasvumatkaa on tehty yhdessä. Lexia on ollut vuosien saatossa monipuolisesti ja pitkäjänteisesti mukana Aito Median kasvussa. Olemme olleet suojaamassa immateriaalioikeuksia, laatimassa esiintyjä- ja tuotantosopimuksia ja toimineet neuvonantajana transaktioissa. Kansainvälistymisen eri vaiheissa olemme olleet huolehtimassa erilaisia yhteistyö-, kanava- ja jakelusopimuksia kuntoon.

Liittyminen Lagardère-konserniin avasi suomalaisille sisällöille viennissä uusia mahdollisuuksia ja tietysti sisältöjä on tuotu myös Suomeen. Osana suurempaa konsernia mukaan kuvaan ovat astuneet myös corporate governance- ja compliance-asiat.

Kasvu-urallaan tuotantoyhtiö on aina halunnut hoitaa juridiset asiat huolellisesti ja yhteistyö onkin ollut mutkatonta. Lexia tuntee juridisten kysymysten vaikutukset Aito Median liiketoimintaan, olemme poistaneet esteitä ja etsineet mahdollisuuksia.

”Pitkä yhteistyömme kertoo siitä, että olemme viihtyneet Lexian asiakkaana. Asiantuntemus, liiketoiminnan tuntemus ja mutkattomuus ovat yli 10 vuotta kestäneessä yhteistyössämme kulmakivi. Suurien asioiden kuten kansainvälistymisen ja yrityskauppojen äärellä on ollut luottavainen olo, kun juridiikka on osaavissa käsissä. Lexian asiantuntijat ovat hereillä, jopa yön yli kestäneissä neuvotteluissa”, sanoo toimitusjohtaja Ilkka Hynninen.

Back to Top