Pyöränkumin paikkaaja -blogi: 52 tuntia satulassa

13.07.2018

Pyöränkumin paikkaaja - Lexia

Viimeksi 15-vuotiaana pyöränkumin vaihtanut lakimies Jari Maaranen ryhtyi vuonna 2017 hyväntekeväisyyspyöräily Team Rynkebyn huoltomieheksi. Nyt Jari on edennyt Helsingin tiimin kapteeniksi ja bloggaa vaativaan pyöräilyyn valmistautumisesta kapteenin näkökulmasta. Pyöräilyllä kerätään rahaa Sylva ry:lle ja Aamu Säätiölle.

 

Team Rynkeby – God Morgon Helsinki 2018 -tiimin matka päättyi vajaa viikko sitten Pariisiin. Vaikka saapumisestamme hurraavien vastaanottajien muodostamaa kunniakujaa pitkin onkin kulunut jo muutama päivä, fiilis on edelleen mahtava. Olin etuoikeutettu saadessani polkea maaliin tämän vuoden tiimin kärjessä.

Joukkue hitsautui yhteen matkan aikana

Matka oli kaikin puolin onnistunut. Porukasta muodostui seitsemän päivän aikana erittäin tiivis Joukkue isolla J:llä. Tiimin kehitys siitä, kun lähdimme pienoisessa vesisateessa ajelemaan Kisahallin parkkipaikalta kohti Rautatientoria ja Vuosaaren satamaa, oli suorastaan hämmästyttävää. Varsinkin, kun sitä vertaa siihen tiimiin, joka polki maalialueelta Eiffel-tornin kautta hotellille läpi Pariisin huomattavan ruuhkaisen liikenteen. Erittäin kurinalaista ja ammattimaista pyöräilyä!

 

Matkaamme mahtui tällä kertaa 1 203 kilometriä, 6 600 nousumetriä ja 52 tuntia satulassa. Melkoinen urakka, mutta siitä selvittiin ja tuskin kukaan tiimiläinen vaihtaisi yhtään kilometriä, nousumetriä tai minuuttia pois. Sääkin suosi: saimme tutustua sateeseen vain yhden ukkosmyrskyn verran, joka kesti puolisen tuntia. Lämpöä piisasi koko matkan yllin kyllin, välillä jo vähän liikakin, sillä reilu 35 astetta on kuuma pyöräilysää. Juotavaa kului, mutta siitä huolehti meidän ylivertainen huoltomme, jota parempaa ei ole olemassa.

 

Kapteenin matka sujui hyvin, ja polkien päästiin perille. Olen äärimmäisen tyytyväinen siihen, että tiimi osoittautui erittäin yhtenäiseksi ja jos jollain oli ongelmia, se ratkaistiin yhdessä. Se helpotti kaikkien matkantekoa. Ja onnistumisen tunteeni oli täydellinen, kun joka ainoa tiimiläinen pääsi pyörällä perille Pariisiin.

 

Iso kiitos kaikille tiimiläisille, huollolle, sponsoreille ja kaikille muille, jotka olette avustaneet meitä tämän mahtavan tavoitteen saavuttamiseksi.

 

Tähän touhuun kannattaa pyrkiä mukaan, ja hakuaika on vielä auki >> Vuosi 2019 alkaa uusilla vetäjillä. Pyöränkumin paikkaaja kiittää ja kuittaa.

Back to Top