Tomi Tanskanen on nimitetty Associateksi

24.09.2018

Tomi Tanskanen on nimitetty Associateksi - Lexia

Tomi Tanskanen aloitti Lexiassa heinäkuussa Associatena. Hän työskentelee erityisesti työoikeuteen ja riitojen ratkaisuun liittyvien toimeksiantojen parissa. Tomi on Helsingin yliopistosta valmistumisen jälkeen hankkinut monipuolista työoikeudellista kokemusta työmarkkinalakimiehen tehtävässä. Ennen Lexiaa Tomi on työskennellyt merenkulussa työnantajapuolen työmarkkinalakimiehenä.

 

Työmarkkinalakimiehenä Tomi on ollut tiiviissä yhteistyössä yritysten henkilöstöosastojen kanssa ja avustanut työoikeudellisissa kysymyksissä kuten työehtosopimusten tulkinnassa, työtuomioistuinprosesseissa, neuvotteluissa ja neuvonut työoikeudellisiin kysymyksiin liittyen. Merenkulun toimialan tuntemuksen ansiosta Tomiin voi olla yhteydessä myös monipuolisesti merenkulkuun liittyvissä kysymyksissä.

 

”On hienoa saada Tomi mukaan kasvavaan tiimiimme. Tomi täydentää osaamistamme erityisesti työmarkkinapuolesta ja työehtosopimuksiin liittyvistä tulkintakysymyksistä sekä työtuomioistuinprosesseista”, kertoo osakas ja työoikeuspraktiikan vetäjä Tomi Korpiola.

 

Tomi työskentelee Helsingin toimistollamme.

 

Lisätiedot:

Tomi Korpiola, osakas, puh. +358 50 593 4511, [email protected]

Back to Top