Tomi Korpiola

Partner, praktiikan vetäjä, Helsinki

Yhteystiedot

Puh:

Gsm: +358 50 593 4511

Sähköposti: [email protected]

Praktiikat

Työoikeus

Tomi Korpiola is a good all around labour lawyer. Good experienced lawyer, does what he promises efficiently and is not afraid to say if client is acting against their own best interest.

”Tomi Korpiola on todella asiakaslähtöinen asiantuntija, joka osaa analysoida tilanteen nopeasti ja antaa liiketoimintalähtöisiä ohjeita.” Toimitusjohtaja Clas Palmberg, Woikoski Oy

Toimin työoikeustiimin vetäjänä ja vastaan työoikeuteen liittyvien toimeksiantojen hoitamisesta. Olen avustanut asiakkaitamme useita vuosia kaikissa työoikeuteen liittyvissä kysymyksissä, kuten työ- ja johtajasopimusten laatimisessa, yhteistoimintaneuvotteluissa, yritysjärjestelyissä esiin tulevissa työoikeudellisissa kysymyksissä sekä työvoiman vähentämisen suunnittelussa ja hallitussa toteuttamisessa. Edustan asiakkaitamme myös erilaisissa työsuhteisiin liittyvissä riita-asioissa.

Lähtökohtanani on, että perehdyn asiakkaan henkilöstöasioihin kokonaisvaltaisesti ja niin hyvin kun se on mahdollista. Näin pystyn antamaan nopeita käytännönläheisiä neuvoja ja toimintasuosituksia hyvissä ajoin, jotta mahdolliset riidat pystyttäisiin välttämään. Tavoitteeni on, että asiakkaamme pystyvät keskittymään liiketoimintaansa ja siinä menestymiseen.

Näen, että hyvän työoikeuslakimiehen tulee ymmärtää myös miten yrityksen henkilöstöä tulisi johtaa liiketoiminnan näkökulmasta.


Back to Top