Susanna Sariola

Partner, praktiikan avustava vetäjä, Helsinki

Yhteystiedot

Puh: +358 10 4244 200

Gsm: +358 40 749 2788

Sähköposti: susanna.sariola@lexia.fi

Praktiikat

ICT ja teknologia, hankinta ja ulkoistukset sekä sopimusoikeus

Olen teknologia- ja mediatiimin avustava vetäjä.

Olen liiketoimintalähtöinen, käytännöllinen ja monipuolinen juristi, joka pystyy neuvomaan asiakkaita monenlaisissa kansainvälisissä liiketoimintasopimuksissa. Minulla on laaja-alaista kokemusta teknologia-, palvelu- ja tuoteliiketoiminnan tukemisesta.


Olen työskennellyt ennen Lexiaa hyvin erilaisten liiketoimintojen vastuujuristina Microsoftilla, Nokialla ja Koneella. Yritysjuristina ollessani olen päässyt seuraamaan liiketoimintaa hyvin läheltä, sekä osallistumaan erilaisiin liiketoiminnan johto- ja ohjausryhmiin. Lexiassa pääsen tuomaan tätä liiketoimintaosaamista asiakastyöhön puhtaan juridiikan lisäksi.


Minulla on kokemusta kaikista tuoteliiketoiminnan eri vaiheisiin liittyvistä operatiivisista ja kaupallisista sopimuksista mm. immateriaalioikeuksiin, tuotekehitykseen, ostoon, lisensointiin, valmistukseen, jakeluun, markkinointiin, myyntiin ja palveluiden tuottamiseen liittyvistä sopimuksista. Olen vastannut erittäin monimutkaisten sopimuskokonaisuuksien kuten globaalien strategisten yhteistyösopimusten, liiketoiminnan luovutusten ja laajojen ICT-dla ja muiden ulkoistussopimusten laatimisesta ja neuvottelemisesta.

Back to Top