Sirpa Leppäluoto

Partner, Helsinki

Yhteystiedot

Puh: +358 10 4244 214

Gsm: +358 40 571 0155

Sähköposti: sirpa.leppaluoto@lexia.fi

Praktiikat

Riitojen ratkaisu, Työoikeus, EU- ja kilpailuoikeus sekä julkiset hankinnat, Immateriaalioikeus, Markkinointioikeus

undefined
The Legal 500 - The Clients Guide to Law Firms
Olen Lexian osakas, asianajaja ja riitojen ratkaisu -tiimin vetäjä. Oikeudenkäyntiasioiden lisäksi olen erikoistunut kilpailuoikeuteen, tekijänoikeuteen sekä terveydenhuollon juridiikkaan.

 

Minulla on eri liikejuridiikkaan erikoistuneista asianajo- ja lakitoimistoista yli 20 vuoden työkokemus, minä aikana olen perehtynyt laajasti liikejuridiikan eri osa-alueisiin.

 

Riita-asioissa pyrin aina selvittämään päämieheni todelliset tavoitteet, minkä perusteella valitaan parhaat menettelytavat. Tähän, kuten muuhunkin menestyksekkääseen juridiikkaan, tarvitaan usein myös luovuutta.

 

Kilpailuoikeusasioissa olen erikoistunut kilpailuoikeuden hyödyntämiseen yleisissä tuomioistuimissa. Myös tekijänoikeusasioissa olen hoitanut lukuisia oikeudenkäyntejä menestyksekkäästi.

 

Terveydenhoito ja life science -juridiikan puolella olen hoitanut riita- ja kilpailuoikeusasioiden lisäksi mm. lääkelainsäädäntöön liittyviä lausunto- ja valitusasioita sekä sopimusasioita. Hoidan myös työoikeusasioita ja julkisia hankintoja.

Back to Top