Samuli Koskela

Toimitusjohtaja, Partner, praktiikan vetäjä, hallituksen jäsen, Helsinki

Yhteystiedot

Puh:

Gsm: +358 40 5888 323

Sähköposti: [email protected]

Praktiikat

Yritys- ja rahoitusjärjestelyt, Asuminen, Rakentaminen ja ympäristöoikeus, Finanssiala, Riitojen ratkaisu, Insolvenssi ja uudelleenjärjestelyt, Kiinteistöomaisuuden hallinta, Corporate Advisory

Olen ollut mukana rakentamassa Lexian menestystä vuodesta 2005 ja toimitusjohtajan tehtävään siirryin toukokuussa 2017. 15-vuotisen urani aikana olen hoitanut asianajotehtäviä laajasti eri liikejuridiikan osa-alueilla, mutta olen keskittynyt erityisesti rakentamisen juridiikkaan, yritysjärjestelyihin sekä riitojenratkaisuun.

Olen luonteeltani toteuttaja, ja työssäni toteutan yrityksemme yhteistä unelmaa asiakkaan liiketoiminnan kehittämisestä – juridiikka on vain väline auttaa siinä. Aiomme yhdessä muuttaa lakialaa Suomessa tuomalla asiakkaidemme arkipäivään ennakoitavuuden, asiakaskeskeisyyden sekä digitalisaation mahdollistamat työtavat. Haluan olla avoin uudelle ja mukana muutoksessa – näin löytyvät myös uudet liiketoimintamahdollisuudet. 

Asianajajan työssä pidän tärkeänä analyyttista tilanteen hahmottamista. Asianajajan tulee aina ottaa huomioon, mihin valitut toimenpiteet johtavat ja pystyä hahmottamaan projektin seuraavat askeleet.

Back to Top