Salla Sofia Vartiainen

Associate, Helsinki

Yhteystiedot

Puh: +358 10 4244 200

Gsm: +358 44 0995 588

Sähköposti: sallasofia.vartiainen@lexia.fi

Praktiikat

Asuminen, Rakentaminen ja ympäristöoikeus

Kuulun isännöinti- ja asuminen -tiimiin. Olen henkeen ja vereen asiakaspalvelija ja suhtaudun toimeksiantoihin intohimolla – asiakkaan edun turvaaminen edellä.

 

Ennen Lexiaan siirtymistä tein töitä asumisen juridiikan parissa Suomen Kiinteistöliitossa, jossa työtehtäviini kuului mm. liiton jäsenistön neuvonta ja kouluttaminen kiinteistöjuridiikkaan, erityisesti asunto-osakeyhtiöihin, vuokraukseen ja rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä sekä kirjallisten asiantuntijalausuntojen ja toimeksiantojen laatiminen. Valmistuttuani ennen asumisen juridiikan pariin siirtymistä työskentelin Työ-ja elinkeinoministeriöllä Yt-asiamiehen toimistossa, jolloin suuntasin asianajomaailmaa kohti suorittamalla Suomen Asianajajaliiton asianajajatutkinnon.

 

Opiskeluaikana Lapin yliopistossa syvennyin erityisesti oikeusinformatiikkaan; tarkemmin verkkomaailman yksityisyydensuojaan liittyviin oikeudellisiin kysymyksiin – korkeakouluharjoittelun suoritin Verohallinnolla. Ennen valmistumista olen kerryttänyt työkokemusta asiakaspalvelutehtävissä pankki- ja kaupanalalla. Myös liikunta-alan työt värittävät työhistoriaani ja harrastusmielessä teen liikuntaliitännäisiä töitä toisinaan edelleen.

Back to Top