Petra Petäjä

Associate, Helsinki

Yhteystiedot

Puh:

Gsm: +358 40 589 4402

Sähköposti: petra.petaja@lexia.fi

Praktiikat

Tietosuoja, Immateriaalioikeus, ICT & teknologia, sopimusoikeus

Toimin Associatena IPR-, teknologia- ja mediatiimissä. Keskityn työssäni kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme avustamiseen pääsääntöisesti erilaisissa tietosuojaan liittyvissä toimeksiannoissa. Lisäksi neuvon asiakkaitamme erilaisissa sopimus-, teknologia- ja immateriaalioikeudellisissa asioissa.

Olen valmistunut oikeustieteen maisteriksi London School of Economics and Political Science -yliopistosta loppuvuodesta 2020. Oikeustieteellisten opintojeni lisäksi olen suorittanut tradenomin tutkinnon ja tällä hetkellä suoritan kauppatieteiden maisterin tutkintoa Hanken Svenska handelshögskolanilla.

Olen kerryttänyt kokemusta erilaisista rooleista asianajotoimistoissa jo ennen valmistumistani, ja tietosuoja-asiat ja erilaiset sopimukset ovat aina olleet lähellä sydäntäni.

Innostun, kun saan olla tekemisissä ihmisten kanssa ja pääsen tarjoamaan juridisia ratkaisuja, jotka aidosti auttavat asiakkaitamme menestymään ja luovat lisäarvoa heidän liiketoiminnalleen. Mielestäni juridisten palveluiden yhteydessä tärkeää on myös asiakaskokemus, ja pyrin omalla monipuolisella asiakaspalvelutaustallani ja liiketoimintalähtöisellä asenteellani luomaan mutkattoman yhteyden asiakkaisiimme.  

Back to Top