Perttu Kaikkonen

Senior Associate, Helsinki

Yhteystiedot

Puh:

Gsm: +358 40 837 9060

Sähköposti: perttu.kaikkonen@lexia.fi

Praktiikat

Asuminen, Rakentaminen ja ympäristöoikeus, Riitojen ratkaisu

Kuulun rakentaminen, kiinteistöt, asuminen ja ympäristö -tiimiin, jossa hoidan itsenäisesti erilaisia toimeksiantoja riitoihin, kiinteistötransaktioihin ja -kehityshankkeisiin liittyen. Erityisosaamiseni ja mielenkiintoni kohdistuu lisäksi asunto-osakeyhtiöihin, asuntokauppaan sekä maankäyttöön ja rakentamiseen liittyvään lainsäädäntöön ja toimeksiantoihin.

Tavoitteeni on, että asiakas on tyytyväinen toimeksiannon antamisesta lähtien aina toimeksiannon suorittamisen jälkeiseen viimeiseen laskuun asti. Tämä edellyttää asian kokonaisvaltaista hoitamista kustannustehokkaasti ja hyvässä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Valmistumiseni jälkeen olen toiminut usean eri asianajotoimiston palveluksessa hoitaen monipuolisesti toimeksiantoja hyvin erilaisilla liikejuridiikan osa-alueilla. Laaja-alainen asianajokokemus yhdistettynä vahvaan erityisasiantuntemukseen asumisen, rakentamisen ja kiinteistöihin liittyvän juridiikan osalta mahdollistaa vaikeiden asioiden menestyksekkään ja tehokkaan hoitamisen.  

Back to Top